The perfect guide to the casino

Tidl. Brøndby-keeper afslører: Min karriere er færdig

Den tidligere Brøndby-keeper Casper Hauervig afslører over for footy.dk, at han har valgt at stoppe fodboldkarrieren i en alder af blot 24 år.

Casper Hauervig fik sin fodboldopdragelse i Brøndby IF og var inde omkring diverse ungdomslandshold for Danmark.

Nu er det dog slut for den blot 24-årige keeper.

Hauervig afslører nemlig over for footy.dk, at han er færdig som fodboldspiller. Keeperen har nemlig valgt at stoppe karrieren. Lysten er der simpelthen ikke mere.

– For halvandet år siden havde jeg et rigtig dårligt ophold i AB, og allerede der mistede jeg lysten til fodbold. Jeg fik så en chance for at komme tilbage til Hvidovre og kæmpede med om at rykke op i Superligaen. Jeg skulle se, om jeg kunne finde glæden igen, selvom jeg godt vidste, at jeg var reserve.

– Det gik ikke helt. Jeg gik mere og glædede mig til at træne i fitness end at komme til fodboldtræning. Det er jo lidt sygt, når man spillede på et hold, der kæmpede om at rykke op i Superligaen, siger Hauervig til footy.dk.

Læs også: Forlader Brøndby: Rigtige tidspunkt at komme væk

Læs også: Brøndby mister træner: Scorer stort job

Hvad gjorde, at du mistede lysten?

– At gå fra at være ungdoms- til seniorspiller havde jeg rigtig svært ved. Man gik fra at være rigtig god som ungdomsspiller til at være knapt så god som seniorspiller. Man greb ikke de få chancer, som man fik. Derudover fik man en masse dumme skader, og man spillede ikke kontinuerligt i to-tre år. Det slog det lidt i stykker. Den vej, som man havde håbet for sig selv, var rigtig lang, hvis man ikke fik kampe i 1. division.

Har kun et liv

Det er jo en stor beslutning som blot 24-årig?

– Ja, jeg har tænkt meget over, at man kun har et liv. Så man skal også huske at kigge tilbage på noget, som man kan være stolt af. Jeg gad ikke at kigge tilbage som 29-årig og ikke være nået længere end 1. division og Superligaen. Så ville jeg hellere noget andet i livet. Under en af mine lange skader blev jeg rigtig glad for fitnesstræning. Jeg ville gerne blive større, og det hang ikke sammen med, at man skulle præstere som fodboldspiller. Der bliver man for tung.

Er du så afklaret med din beslutning?

– Jeg har accepteret, at det ikke blev til mere. Det er gået bedre, end jeg havde regnet med. Jeg troede, at det ville være hårdere, men man skal huske de gode oplevelser. Jeg har lært rigtig meget af de hårde tider.

– Man har siddet rigtig mange gange på vej hjem i bilen og været ked af det uden grund. Man skal se hver dag som en mulighed i det normale liv.

Han forlod Brøndby IF i sommeren 2019 for at tage til HB Køge. Derefter gik turen videre til Hvidovre ad flere omgange samt AB.

Hauervigs seneste klub var Hvidovre IF, og den forlod han i sommer.

<script data-wid=”auto” type=”text/javascript” src=”https://content.viralize.tv/display/?zid=AAFJKu9hpeXjf3OF“></script>

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Efter Brøndby-exit: Nu har han stor succes

– Jeg drømmer om Brøndby-retur

Kasseret i Brøndby efter en halvleg

Efter otte år i Brøndby: Scorer god kontrakt i Asien

Superliga-legende udelukker Brøndby-comeback

Foto: Brøndby IF

OVERSIGT

Scroll to Top