The perfect guide to the casino

Kæmpe Brøndby-flop: Så skidt står det til i dag!

Gregor Sikosek blev et kæmpe flop i Brøndby, da han var en del af klubben fra 2017 til 2020. Nu er han ude med en skade på ubestemt tid.

Gregor Sikosek havde alt andet end et vellykket ophold i Brøndby. Han var en del af Vestegnsklubben fra 2017 til 2020, men det blev blot til 16 førsteholdskampe for Brøndby.

Et stort lavpunkt for Sikosek var et rødt kort mod Lyngby 18. maj 2017. Dengang fortalte Zorniger således.

Læs også: Daniel Agger gør comeback i legende-kamp

Læs også: Er han på vej væk? Brøndby-stjerne har store planer

– Vi vil snakke med ham. Men først og fremmest er det holdet, der betaler prisen. Ikke Gregor. Så vi behøver ikke behandle ham som en lille dreng, der har mistet sit legetøj. Vi vil vil fortælle ham, at det er defensiv opførsel, der bare ikke er særlig intelligent. Og det er anden gang nu.

– De tjener mange penge, fordi de er professionelle fodboldspillere. Så de må kunne klare situationerne. Det er ikke synd for Gregor. Det er meget mere synd for de spillere, som skulle løbe i 90 minutter på grund af ham, sagde Zorniger ifølge B.T.

Sikosek sagde selv om situationen.

– Disse kommentarer var præcis, hvad jeg mente. Jeg forstår, at han sagde det, men det ville have været bedre, hvis han fortalte mig det privat, og til medierne ville han fortælle en anden historie.

– På den måde kunne han beskytte mig lidt. Ellers er det sådan, han er. Han fortalte altid sandheden, og jeg respekterer ham for det, har Sikosek tidligere sagt til Bold.

Nu tørner Sikosek ud for NK Maribor i hjemlandet Slovenien.

Her står det ikke for godt til. 30-årige Sikosek er nemlig ude med en knæskade på ubestemt tid, skriver transfermarkt.com.

Sikosek spillede sin seneste kamp 26. februar 2023.

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Fra Brøndby til 2. division: Har stort mål

Tidl. BIF’er i kæmpe drama: Sker ikke hver weekend

Tidl. Brøndby-keeper afslører: Min karriere er færdig

Efter Brøndby-exit: Nu har han stor succes

– Jeg drømmer om Brøndby-retur

 

OVERSIGT

Scroll to Top