The perfect guide to the casino

CV om trænerafgang: Er stolt og vemodig

Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at han er både stolt og vemodig over at skulle sige farvel til Martin Retov til sommer.

Brøndby IF siger farvel til Martin Retov til sommer.

Det står klart, da Brøndby-assistenten skal overtage cheftænerjobbet i AC Horsens til sommer.

Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller til Brøndbys hjemmeside, at han er ked af at miste Retov. Han er dog også stolt.

Læs også: Brøndby mister træner: Scorer stort job

Læs også: Stor interesse for Brøndby-profil: Noget helt særligt

– Martin Retov har været en vigtig del af vores trænerteam siden 2017, hvor hans store viden og erfaring er kommet flere cheftrænere til gode og har bidraget til træningskulturen i Brøndby IF.

– Martin har altid haft fokus på, at man skal være den bedste udgave af sig selv og bidraget til den stærke mentalitet, vi har i klubben, for han forstår, hvad der kræves for at spille for Brøndby IF, fortæller fodbolddirektøren og fortsætter:

– Han har med sine kompetencer som assistenttræner bidraget til både en pokaltitel og et dansk mesterskab, og derudover er Martin som person utrolig vellidt i hele klubben.

– Derfor er det med lige dele vemod og stolthed, at vi efter sæsonen siger tak for denne gang til Martin, men vi under allesammen Martin chancen for at prøve kræfter med cheftrænerrollen, og vi ønsker ham stort held og lykke i AC Horsens.

Martin Retov har været assistent i Brøndby siden sommer 2019.

Han var aktiv spiller i AC Horsens fra 2010 til 2015.

<script data-wid=”auto” type=”text/javascript” src=”https://content.viralize.tv/display/?zid=AAFJKu9hpeXjf3OF“></script>

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Efter Brøndby-exit: Nu har han stor succes

– Jeg drømmer om Brøndby-retur

Kasseret i Brøndby efter en halvleg

Efter otte år i Brøndby: Scorer god kontrakt i Asien

Superliga-legende udelukker Brøndby-comeback

OVERSIGT

Scroll to Top