The perfect guide to the casino

Superliga-legende sætter ord på rekordsalg

Marcus Bundgaard har skiftet Vendsyssel ud med svenske Elfsborg, og Superliga-legenden og Vendsyssel-målmandstræner Karim Zaza siger til footy.dk, at han har et spændende potentiale. 

Marcus Bundgaard har været en af profilerne på NordicBet Liga-mandskabet Vendsyssel FF, men nu skal han gøre sig i udlandet.

Det står klart, da den 22-årige keeper er blevet solgt for et rekordbeløb til Elfsborg.

Superliga-legenden og Vendsyssel-målmandstræner Karim Zaza kender den unge målmand rigtig godt, og Zaza siger til footy.dk, at han minder en smule om en ung Karim Zaza.

Læs også: Rasende på Brøndby: Det irriterer mig helt sindssygt!

– Marcus hentede vi i Jammerbugt, og der var han, uden at fornærme nogle, ikke rigtig skolet. I forhold til de værdier, som jeg lægger vægt på i målmandsspillet, gjorde han tingene forkert, men jeg kunne se, at der var et kæmpe potentiale, siger Karim Zaza til footy.dk og tilføjer.

– Jeg så et kæmpe potentiale, og det var som mig, da jeg kom til OB. Jeg var også lidt som en usleben diamant, og det var Marcus også. Marcus og jeg fik talt tingene igennem, og så sagde jeg, om han kunne prøve at gøre sådan og sådan for at blive bedre.

– Han er utrolig ydmyg og lyttende, og han vil gerne lære. Han har en vilje og dedikation, der er sindssyg, lidt a la mig selv.

Læs også: Superliga-boss kommer med stikpille til CV

Kan lægge mere på

Zaza tror, at Bundgaard kan komme videre fra Elfsborg på sigt, og han mener, at skiftet til Sverige er det helt rigtige for karrieren.

– Der skal være nogle kvaliteter, og dem har Marcus. Han er nået til et punkt, at jeg synes, at det er rigtigt, at han tager næste skridt.

– Det er det helt rigtige at tage skridtet op på en højere hylde, så han kan lægge 5-10 procent på, siger Karim Zaza til footy.dk.

Bundgaard nåede at spille 55 kampe for Vendsyssel.

Elfsborg var tæt på at vinde Allsvenskan i den seneste sæson, men Malmö FF snuppede guldet til sidst.

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

På vej fra Brøndby til Tottenham: Nu er han kongen af Serie 4

Fra Brøndby til bunden af 3. div: Vil vende skuden

SL-legende vader i succes: Store trænerambitioner

Røg ud i kulden i Brøndby: Kan blive profil i 3. div.

Retur til Brøndby? Bestemt ikke uinteressant

Foto: Vendsyssel

OVERSIGT

Scroll to Top