The perfect guide to the casino

Scor kassen på Super Fantasy: Over 500.000 kroner

Vil du gerne være manager for et fodboldhold, så har du muligheden i det nye managerspil, Super Fantasy. 

Har du altid gået med en lille managerdrøm i maven? Nu har du chancen i det nye managerspil, Super Fantasy. Han kan du nemlig sætte dit mandskab af dine favoritspillere fra den bedste række i England og kæmpe mod andre om vilde præmier hver uge.

Læs også: FCK- og Brøndby-fans langer ud efter UEFA

Download app’en.

Du skal først stille dit hold, men hvem? Skal det være en målmand, der lukker af og angribere, der hakker læderet ind på samlebånd? Du kan selv vælge. Skab et vanvittigt hold, så du kan op på ranglisten.

Læs også: Superliga-boss kommer med stikpille til CV

Når du har styr på holdet, kan du følge dine kampe live, og du kan endda optjene point. Det kan være, at du kan kæmpe dig ind i top 40, hvor der er kæmpe præmier på højkant. Over 500.000 kroner i præmiepenge er der hver sæson, så du har god mulighed for at vinde.

Download app’en.

Det er dog også vigtigt at have en god strategi i forhold til køb og salg af spillere. Dit hold skal jo være lækkert. Hvem skal ind på holdet? En hurtig midtbanespiller eller en målmager?

Du kan handler om at tage et klogt træk.

Du behøver dog ikke at konkurrere alene, når du kan give dine venner kamp til stregen? Du har stor mulighed for at oprette din egen liga, hvor du kan dyste mod vennerne den interne håneret. Her kan du se, om du kan nedlægge dine venner på at være skarpest taktisk og mærk spændingen.

Du kan downloade app’en her.

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

På vej fra Brøndby til Tottenham: Nu er han kongen af Serie 4

Fra Brøndby til bunden af 3. div: Vil vende skuden

SL-legende vader i succes: Store trænerambitioner

Røg ud i kulden i Brøndby: Kan blive profil i 3. div.

Retur til Brøndby? Bestemt ikke uinteressant

OVERSIGT

Scroll to Top