The perfect guide to the casino

Brøndby-fans med flot gestus: Sender rørende hilsen til FCM-stjerne

De blå-gules fans er gået sammen for at støtte FC Midtjylland-stjernen Kristoffer Olsson.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det kom som et chok, da det tidligere på ugen kom frem, at FC Midtjylland-stjernen Kristoffer Olsson i disse dage er indlagt i respirator på Århus Universitetshospital.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Det har medført stor opbakning og adskillige hilsner til FC Midtjylland-stjernen, der nu også har modtaget en flot gestus fra Brøndbys fanafdeling.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

431 Brøndby-fans har således indsamlet 18.000 kroner på kun to dage, og pengene skal blandt andet bruges på en blomst og en kurv til den sygdomsramte FCM-stjerne, mens det sammen med Kristoffer Olssons familie også er blevet besluttet at donere et stort beløb til børnecancerfonden.

Det fortæller Elisabeth Bondesen, der står bag indsamlingen, i et interview med Tipsbladet.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Nu er det FodboldtrøjeFredag i morgen, så jeg spurgte dem (FC Midtjylland, red.), om de kunne snakke med familien, om det måske var en idé til Børnecancerfonden. Nu er det via Midtjylland hver gang, men familien har meldt tilbage, at de synes, det er en fremragende idé. Så jeg har lige overført 15.674 kroner til Børnecancerfonden i forbindelse med FodboldtrøjeFredag, siger Elisabeth Bondesen til Tipsbladet og fortsætter:

– Vi har reserveret et beløb, til når han kommer godt hjem. Vi har været inde på Interflora og fundet en stor kurv, en buket blomster og en lille bamse til hans søn og så sat det til side. Så når det bliver muligt, gør vi det stadig, og så sender vi et fint kort med, forklarer hun.

OVERSIGT

Scroll to Top