The perfect guide to the casino

BIF-boss drømmer stort: Vil sælge spiller for 100 millioner til sommer

Brøndbys bestyrelsesformand og majoritetsejer, Jan Bech Andersen, har forhåbninger om et stort sommersalg.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF har for alvor meldt sig tilbage i toppen af dansk fodbold, men når det gælder spillersalg i 3F Superligaen, så bliver de blå-gule fra Vestegnen fortsat udkonkurreret af både FC Nordsjælland, FC København og FC Midtjylland.

Fællesnævneren for de tre klubber er, at de alle har haft succes med at sende spillere afsted til udlandet for et trecifret millionbeløb, og det er en barriere, som Jan Bech Andersen meget gerne vil bryde allerede til sommer.

bet365

Det fortæller han til Tipsbladet under et længere interview, hvor han bliver spurgt ind til, hvornår bryder Brøndby 100 millioner-barrieren.

– Det håber jeg jo, at vi gør måske i det næste transfervindue. Det er måske for optimistisk, men hvis ikke til sommer så i de kommende transfervinduer derefter, lyder det fra Jan Bech Andersen.

Brøndby har da også rig mulighed for at inkassere store millionbeløb til sommer, da både Mathias Kvistgaarden og Nicolai Vallys anses som værende store salgsemner.

Umiddelbart virker det dog svært at forestille sig, at en af de to Brøndby-profiler alene kan sælges for så stort et millionbeløb, da der i begges tilfælde spekuleres i priser på i omegnen af 50 millioner kroner.

Mest læste på Footy fodbold.

Stort spørgsmålstegn: Er han færdig i Brøndby?
Farvel og tak: Brøndby sælger angriber for millionbeløb
Absurd afsløring: Brøndby-fan blev nægtet adgang på stadion mod FCM
Banker i bordet: Ham SKAL Brøndby købe
Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

OVERSIGT

Scroll to Top