The perfect guide to the casino

Farvel og tak: Brøndby sælger angriber for millionbeløb

Brøndby IF har taget permanent afsked med Yousef Salech.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Der var store forventninger til Yousef Salech, efter han vendte tilbage til Brøndby IF efter et succesfuldt lejeophold i HB Køge, hvor han bankede målene ind på samlebånd.

Samme forløsning har han dog aldrig fået på Vestegnen, og derfor blev Yousef Salech udlejet til belgiske SK Beveren sidste sommer, men nu forlader han altså Brøndby på en permanent aftale.

På Brøndbys hjemmeside oplyser de således, at blevet Yousef Salech er blevet solgt til Allsvenskan-klubben IK Sirius.

bet365

– Yousef kom til os tilbage i 2021 som en spændende ung angriber, og han gjorde straks et godt indtryk på vores U19-hold i Brøndby Masterclass.

– Herefter havde han et godt lejeophold hos HB Køge og kom så tilbage til os, men der var Yousef stadig et stykke fra at være tæt på spilletid i vores Superliga-trup, og derfor blev Yousef udlejet igen i sommer, udtaler fodbolddirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:

– I SK Beveren har Yousef fået spilletid i 19 kampe, dog hovedsageligt som indskifter, og trods en god start med et mål i sin første kamp for dem dernede, så har han har haft svært ved at finde fast spilletid.

– Derfor giver muligheden i svenske IK Sirius rigtig god mening for Yousef, og vi ønsker alle Yousef alt det bedste, lyder det fra CV.

Brøndby IF ifølge bold.dk inkassere et i omegnen af tre millioner kroner i forbindelse med salget af 22-årige Yousef Salech.

OVERSIGT

Scroll to Top