The perfect guide to the casino

Bendtner taler ud: Vil have disse unge stjerner på landsholdet

Den tidligere landsholdsstjerne er ikke bleg for at påpege, at der mangler uforudsigelighed på Danmarks to kanter.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det danske landshold har ikke imponeret synderligt på grønsværnen det seneste års tid, men heldigvis ligger der alligevel og venter en EM-slutrunde lige om hjørnet.

Et af Danmarks største problemer har blandt andet været, at de har haft svært ved at skabe chancer på kanterne, og forud for den kommende landsholdssamling i marts, slår Nicklas Bendtner også fast, at han godt kunne tænke sig at se et par nye spillere i truppen.

bet365

Lazios Gustav Isaksen og Bodø/Glimts Albert Grønbæk, der begge har leveret på et højt niveau den seneste tid.

Det fortæller han i sin podcast ‘Stolpe ind’.

– Det vil jo give super god mening at tage dem begge to med, når de er de steder, hvor vi er mest udfordret. Også fordi vi savner fart, og vi savner nogle, der kan udfordre. Vi savner lidt det uforudsigelige, fortæller Bendtner, der samtidig understreger, at Andreas Skov Olsen ikke skal føle sig alt for sikker på Danmarks højre kant.

– Med al respekt for ham, så har han leveret på landsholdet, men han har også ‘ikke leveret’ på landsholdet. Så jeg vil sige, at for mig, så er begge kanter åbne. Vi har en stamme, som giver mening. Vi har også nogle backs, hvor vi nogenlunde ved, hvad der skal ske. Men på begge kanter ligger der helt sikkert de to største spørgsmålstegn i landsholds-regi, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Mest læste på Footy fodbold.

Stort spørgsmålstegn: Er han færdig i Brøndby?
Farvel og tak: Brøndby sælger angriber for millionbeløb
Absurd afsløring: Brøndby-fan blev nægtet adgang på stadion mod FCM
Banker i bordet: Ham SKAL Brøndby købe
Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

OVERSIGT

Scroll to Top