The perfect guide to the casino

Forlod Brøndby efter ti år: Ikke de store samtaler

I sommer sagde Andreas Pyndt farvel til Brøndby IF efter hele ti år i klubben for at skifte til Silkeborg. Pyndt siger til footy.dk, at det var naturligt at forlade Brøndby, og han tager mange ting med fra opholdet.

22-årige Andreas Pyndt skiftede fra en Superliga-klub til en anden i sommer, da Pyndt vinkede farvel til Brøndby IF efter hele ti år for at tage til Silkeborg IF.

Footy.dk har talt med Pyndt om afskeden med Brøndby, og midtbanespilleren fortæller, at det lå kortene, da han blev udlejet til Hvidovre IF.

– Jeg synes, at det skete rimelig naturligt, qua at man ikke havde de store samtaler undervejs. De havde deres ting kørende, og jeg havde mine ting kørende i Hvidovre, så det skete meget naturligt. Der var ikke så meget i det, siger Andreas Pyndt til footy.dk.

Han fortæller, at han er glad for skiftet til Silkeborg, selvom det ikke blev til den store spilletid i efteråret.

– Min kontrakt udløb i Brøndby, og så kom jeg til et nyt sted for at få en ny base. Nu skrev jeg en lang kontrakt på fire et halvt år, hvor jeg kan have fokus på min udvikling.

– Man kan sige, at det er en ny start efter mange år i Brøndby. Det var rigtig fint.

Læs også: Fra Brøndby til hård tid i SIF: Skuffende og irriterende

Mere professionel

Midtbanespilleren kan dog tage mange ting med fra tiden i Brøndby. Det har nemlig gjort ham langt mere professionel.

– Jeg havde været i et rigtig godt miljø, så jeg har taget professionalismen med mig i forhold til at rykke mig de små procenter. Man er blevet trænet godt i ungdom og på seniorniveau, så det ligger på rygraden.

– Jeg prøver at styrketræne, spise rigtigt og få den rigtige søvn. Det er noget, som jeg har gjort hele livet, da jeg var 10-11 år i Brøndby, siger Andreas Pyndt til footy.dk.

Pyndt er i det overståede transfervindue skiftet til IFK Göteborg på en lejeaftale, der gælder til sommer.

Midtbanespilleren har kontrakt med Silkeborg til udgangen af 2027.

Pyndt nåede at spille seks officielle førsteholdskampe for Brøndby.

Foto: Silkeborg IF

Fra Brøndby til hård tid i SIF: Skuffende og irriterende

OVERSIGT

Scroll to Top