The perfect guide to the casino

Vilde oplevelser for dansker i Tyrkiet: Runger lidt i ørene

Louka Prip har oplevet lidt af hvert i tyrkiske Konyaspor i den første tid i klubben, og lige nu kæmper klubben for at blive i den bedste række. Danskeren siger dog til footy.dk, at han tror på, at klubben klarer den.

26-årige Louka Prip er en del af tyrkiske Konyaspor, hvor han har spillet sig til at blive en markant spiller på holdet.

Han har haglet mål ind i 2024 for mandskabet, og det har der været brug for Konyaspor, da mandskabet er næstsidst i tabellen.

Mandag står Konyaspor over for Besiktas i Süper Lig.

I den sidste og tredje del af interviewet med footy.dk ser Louka Prip tilbage på nogle store oplevelser i Tyrkiet samt den svære situation for klubben.

Han har tydeligt kunnet mærke, at Tyrkiet har nogle helt andre fans end i Danmark.

– Det er klart, at når man kommer til de store stadions, så bliver der piftet hver gang, vi har bolden. Det runger lidt i ørene. Jeg synes bare, at det er nogle super fede oplevelser.

– I stedet for at tænke wauw, er det en form for taknemmelighed over, at man er kommet hertil og står på de her kæmpe stadions. Så har jeg været så heldig at kunne starte mod Galatasaray og Fenerbahce.

– Lige Fenerbahce-kampen var måske ikke lige den fedeste oplevelse fodboldmæssigt, men det var fedt at prøve. Når man var bagud 0-5 ved pausen, var det selvfølgelig ikke helt super. At mærke stemningen var det stadig en stor fornøjelse, siger Louka Prip til footy.dk.

Har selvtillid

Prip synes, at Konyaspor har vist fine takter på det seneste, så selvom mandskabet har tre point op til en plads over stregen, tror den tidligere Superliga-angriber på, at mandskabet klarer skærene.

– Jeg føler, at vi er et markant bedre sted, end vi var, inden 2024 startede. Den nye træner er ved at få sine tanker ind i forhold til, hvordan han gerne vil have, at holdet skal spille. Vi begynder at finde hinanden meget bedre som hold og få mere possession.

– Nu tabte vi godt til Basaksehir, men vi begyndte at få selvtillid og vinde kampe. Det var livsnødvendigt, at vi vandt den seneste. Vi spiller bedre, så jeg er fortrøstningsfuld nok, men det er klart, at vi skal blive ved med at vinde, men det er tæt. Så to sejre kan få én lang op i tabellen, siger Louka Prip til footy.dk.

Prip står noteret for syv mål i 27 kampe for Konyaspor i denne sæson.

Foto: Konyaspor

Læs den første del af interviewet med Louka Prip lige her.

Blev kasseret i Brøndby: Nu har han kæmpe succes

OVERSIGT

Scroll to Top