The perfect guide to the casino

Kæmpe job til Bo Henriksen: Det excellerer han i

Bo Henriksen har scoret sig et kæmpe job som ny Mainz-træner. Konyaspor-danskeren Louka Prip, der havde Bo Henriksen i Horsens, siger til footy.dk, at han er manden, der kan få selvtilliden tilbage i Mainz.

Det kom nok som en stor overraskelse for de fleste, da 49-årige Bo Henriksen blev præsenteret som ny Mainz-træner tirsdag 13. februar.

Bo Henriksen har haft en flot trænerrejse fra Brønshøj, videre til Horsens og FC Midtjylland og så til FC Zürich. Nu står den altså på Bundesliga-bold for den tidligere Superliga-træner.

49-årige Henriksen havde blandt andet stor succes i AC Horsens, og han fik blandt andet Louka Prip til at blomstre.

Prip fortæller til footy.dk, at han er glad på Henriksens vegne, og han understreger, at Henriksen er ekspert i at redde hold med ryggen mod muren. Mainz er lige nu næstsidst i Bundesligaen.

– Jeg tænker, at det er et megaspændende skifte for ham. Det er det, som Bo kan. Mainz er næstsidst, og det er det, som Bo excellerer i, hvis en klub kæmper lidt med det, så kan han komme ind med energi. Det har han masser af erfaring med fra tiden i Horsens, og det skal han have ros for.

– Med de midler, som han havde i Horsens, overpræsterede klubben nærmest gang på gang i de år, hvor han var der.

– Jeg tror, at Mainz har taget ham ind, fordi de kan se, at han er rigtig dygtig til at give sine spillere selvtillid og er god til at få en holdånd, som har haft svært ved at blomstre, siger Louka Prip til footy.dk.

Læs også: Blev kasseret i Brøndby: Nu har han kæmpe succes

Smukt ved fodbold

Nu står Henriksen altså i Mainz, mens Prip huserer i tyrkiske Konyaspor. Den danske offensivspiller mener, at det er fantastisk, at ting kan tage fart på kort tid.

– Det er også smukt ved fodbold, at det kan gå så stærkt, at man står forskellige steder i livet og er nogle fede steder og får nogle fede oplevelser.

– Hvis man gør det godt, præsterer og nyder processen, så står man et sted, hvor man ikke lige havde regnet med at stå for en kort periode, siger Louka Prip til footy.dk.

26-årige Prip var en del af AC Horsens fra januar 2019 til juni 2021. Bo Henriksen var cheftræner i AC Horsens fra sommeren 2014 til sommeren 2020.

Henriksen debuterede med bravur i Bundesligaen i weekenden, da Mainz vandt med 1-0 over Augsburg med Jess Thorup som cheftræner.

Foto: Mainz

Du kan læse første del af interviewet med Louka Prip lige her. Her fortæller han om sin egen rejse.

Blev kasseret i Brøndby: Nu har han kæmpe succes

OVERSIGT

Scroll to Top