The perfect guide to the casino

Stor hovedpine i Brøndby: Hvad skal Jesper Sørensen gøre?

Jesper Sørensen står over for lidt af et dilemma, når han skal sætte navn på de 11 startende spillere til søndagens opgør mod FC Midtjylland.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, når Brøndby IF og FC Midtjylland søndag aften skyder forårssæsonen i gang i 3F Superligaen med et topopgør på Vestegnen.

Forud for opgøret står de blå-gules cheftræner, Jesper Sørensen, dog over for lidt af en hovedpine, da han lige pludselig har flere bejlere til midtbane-positionen.

bet365

Brøndbys blot 18-årige midtbanetalent, Noah Nartey, har nemlig vist sig forrygende frem i opstarten, og derfor banker han for alvor på til en plads i startopstillingen ved siden af Daniel Wass, der må anses som værende selvskreven på holdkortet.

Samtidig har Jesper Sørensen også Mathias Greve og Josip Radosevic til rådighed, og derfor står han altså også over for lidt af en hovedpine, når holdet skal sættes.

Heldigvis er der tale om et positivt problem, og det slår Brøndby-træneren også fast i et interview med bold.dk.

– Jeg har hen over vinteren fået en ekstra mulighed. Og det er meget positivt med gode alternativer, fortæller Jesper Sørensen, der dog ikke vil afsløre, hvem der kommer til at starte inde.

– Men det handler også om, hvor vi ønsker at dreje kampen hen. Jeg afslører ikke her, hvem jeg vælger. Det må I se på søndag, slår Jesper Sørensen fast.

Opgøret mellem Brøndby IF og FC Midtjylland bliver fløjtet i gang klokken 18:00. Jesper Sørensen må dog muligvis se bort fra en af Brøndbys absolut største profiler. Den historie kan du læse mere om her.

OVERSIGT

Scroll to Top