Nedtur i Parken: Manchester City kørte chanceløse FCK ud af banen

Der var klasseforskel i aftenens Champions League-kamp mellem FC København og Manchester City.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Der var lagt op til et brag af en kamp, da FC København tirsdag aften tog imod Manchester City hjemme i Parken, og selvom gæsterne var storfavoritter til opgøret, så var der alligevel store forventninger til Jacob Neestrups mandskab.

Klasseforskellen var dog tydelig på de to mandskaber fra start, og løverne rørte således nærmest ikke bolden i hele første halvleg.

Allerede efter 10 minutter gjorde Kevin de Bruyne det til 1-0. Alligevel formåede FCK dog at udligne til 1-1 efter 34 minutters spil, da Magnus Mattsson kanonerede bolden i kassen til 1-1.

Kort inden pausefløjt gik det dog galt for FCK i defensiven efter en uheldig og tilfældig fejl, og det udnyttede Bernardo Silva til at bringe Manchester City i front med 2-1.

I anden halvleg styrede Manchester City ligeledes slagets gang, og det lignede længe, at FC København ville holde stand og kunne ‘nøjes’ med et nederlag på 2-1.

Phil Foden ville det dog anderledes, og efter et flot oplæg af Kevin de Bruyne, kunne han to minutter inde i overtiden score til slutresultatet 3-1.