The perfect guide to the casino

Scorede hattrick i Brøndby-nedtur: Jeg er da stolt

Hillerød Fodbold og Brøndby IF duellerede mod hinanden i mandagens træningskamp, der endte 3-3. Hillerød-profilen Sebastian Pingel scorede tre mål, og angriberen siger til footy.dk, at han er stolt over præstationen.

Hillerød Fodbold fra NordicBet Ligaen var på besøg på bane 2 i Brøndby for at møde Brøndby IF i Superliga-klubbens sidste test inden forårssæsonen.

Det endte i en stor målfest, da der blev scoret hele seks mål i 3-3-opgøret.

Den helt store profil hos Hillerød var Sebastian Pingel, da han scorede hattrick.

Footy.dk fangede Hillerød-målmageren efter opgøret, og han siger til footy.dk, at det var en stærk Hillerød-præstation.

– Det var en fin kamp, hvor begge hold spillede noget god fodbold. Jeg synes, at vi var klart bedst i første halvleg og fik spillet den godt rundt. Brøndby stillede ikke med det stærkeste hold.

– Der var nogle reserver og dem, der ikke havde spillet så meget samt nogle nye og unge. Det var en god kamp på en rigtig god kunstgræsbane, hvor vi fik vist gode takter, siger Sebastian Pingel til footy.dk.

Hvad tænker du om, at du scorede hattrick?

– Det er da dejligt. Det var tre mål efter hjørnespark. To af dem var på hovedet, og et af dem var, hvor jeg fulgte op på bagerste stolpe. Det er altid dejligt at få scoret nogle mål og vise, at man er klar til sæsonstarten.

Er du overrasket over at score tre mål mod Brøndby?

– Overrasket og overrasket? Det kan jo ske i alle kampe, hvor man har tre chancer. Det er ikke hver dag, at man scorer tre mål mod Brøndby, så det kan jeg da godt være stolt over.

God periode

Lige om lidt skal Hillerød i aktion i NordicBet Ligaen. 23. februar skal Hillerød nemlig en tur til Vendsyssel, og Pingel synes, at Hillerøds spil i øjeblikket tyder på, at der venter et godt forår i den næstbedste række.

– Det siger, at vi er inde i en rigtig god periode. Vi sluttede rigtig godt af i efteråret og det samme i vinteropstarten, hvor vi har basket Hvidovre med 7-2. Vi har ikke mange nederlag i de seneste 15 kampe.

– Vi har fået en god opstart uden så mange skader, og der har været meget spilletid til de fleste, så man har kunnet vise sig frem. Der er kamp om pladserne, så det er godt som klub og hold, siger den 30-årige Hillerød-profil.

Pingel står noteret for otte scoringer i 17 NordicBet Liga-kampe i denne sæson. Hillerød er nummer otte.

Foto: Hillerød Fodbold Elite

Hillerød henter dansker hjem fra Italien: Modbydelig boksspiller

OVERSIGT

Scroll to Top