The perfect guide to the casino

Hillerød henter dansker hjem fra Italien: Modbydelig boksspiller

Hillerød-direktør Jackie Rasmussen fortæller til footy.dk, at NordicBet Liga-klubben har sikret sig 19-årige Marco Bruhn. Han kommer til klubben fra Lecce.

Hillerød Fodbold har været på rov i Italien.

Klubben har nemlig hentet en dansk angriber hjem fra Italien.

Hillerød-direktør Jackie Rasmussen fortæller til footy.dk, at klubben har formået at hente Marco Bruhn, og direktøren jubler over tilgangen.

– Vi præsenterer en angriber i dag, da vi henter Marco Bruhn hjem fra Lecce i Italien, siger Jackie Rasmussen til footy.dk.

Hvad har overvejelserne været bag at hente ham?

– Vi har jo Valdemar Schousboe og Sebastian Pingel, som har udgjort de to forreste hos os i sæsonen, og så har vi haft Asger Højmark. Asgers kontrakt udløb, og vi blev enige om, at vi skulle videre hver for sig.

– Derfor har vi brug for at kigge efter en nier, men ikke bare for at hente én. Vi har kigget meget kritisk på, hvad vi gerne ville have.

– I Marco har vi fundet en modbydelig boksspiller og en virkelig nier, efter det vi har brug for. Han er 19 år, så der er noget perspektiv i ham, så det glæder vi os sindssygt meget til. Jeg er sikker på, at han kan forløse sig selv hos os.

I januar 2023 skiftede Bruhn FC Nordsjælland ud med Lecce, hvor han har tørnet ud for klubbens Primavera-hold.

Hillerød er nummer otte i NordicBet Ligaen.

OVERSIGT

Scroll to Top