The perfect guide to the casino

Glad Neestrup om FCK-sejr: Vi har lukket ned

FCK-cheftræner Jacob Neestrup glæder sig over københavnernes 3-1-sejr over Molde i  sidste opgør ved Atlantic Cup for FCK’s vedkommende.

FC København skulle forsøge at revanchere mandagens nederlag til Brøndby IF på 1-2 ved Atlantic Cup.

Det lykkedes med bravur, da Jacob Neestrups tropper vandt med 3-1 over norske Molde med Valdemar Lund i truppen denne torsdag.

Læs også: Stort footy.dk-interview: Bo Henriksen taler ud om exit

FCK-cheftræneren siger til klubbens hjemmeside, at han var godt tilfreds med kampens forløb.

– Jeg synes, vi kontrollerede kampen rigtig godt og var dominerende på bolden i hovedparten af kampen, siger Jacob Neestrup til FCK’s hjemmeside og tilføjer.

– Vi gav igen meget få omstillinger væk, og det er vigtigt, at vi har lukket ned for noget af det, vi så i efteråret. Molde havde jo stort set kun den ene chance, som de scorede på, og i de perioder, hvor de havde kontrol på bolden, så var vi meget solide.

– Vi var også igen gode i vores høje pres og kørte selv nogle gode omstillinger, og jeg synes generelt, at vi spillede med stor ansvarlighed, så meget mere kan man ikke bede om.

– Nu bliver det alvor i næste uge, og det har vi alle glædet os til, for det er altid noget andet end de her træningskampe. Men generelt har det været en rigtig god træningslejr, og der er stor konkurrence på mange pladser, når holdet skal sættes til på tirsdag og til næste søndag i Silkeborg.

FC København møder Manchester City på tirsdag i Champions League.

OVERSIGT

Scroll to Top