The perfect guide to the casino

Brøndby-chef så passivitet: Vi skulle stramme os an

Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen mener, at Real Salt Lake var en svær modstander, og Brøndby skulle spille godt for at vinde. 

Brøndby IF fik en fin start resultatmæssigt på Atlantic Cup, da amerikanske Real Salt Lake blev nedlagt med cifrene 1-2.

Her kom Yuito Suzuki blandt andet på tavlen. Læs mere her.

Jesper Sørensen, der er Brøndby-cheftræner, har evalueret kampen, og her så han både gode facetter af spillet samt facetter, der skal forbedres.

– Jeg fik det med fra kampen, at vi har nogle ting, der sidder, og nogle ting, der skal forbedres. Der var mange spillere, der spillede lang tid. Der var mange, der spillede 90 minutter for første gang, og der var også et par stykker, der spillede 75 minutter. Det var godt, for det er vigtigt, at vi har det på plads allerede nu – at spillerne kan spille igennem en fuld kamp, siger Jesper Sørensen til Brøndby IF’s hjemmeside og fortsætter.

– Det var en svær kamp mod en modstander, som bed godt fra sig. Jeg synes, at vi i nogle perioder er dominerende og gør det godt, men jeg synes også, at vi i anden halvleg havde vores udfordringer, hvor vi bliver lidt passive, og hvor vi skal gå mere efter at spille igennem dem og til nogle chancer, fremfor at spille for meget bagud.

– Men alt i alt en god kamp mod en modstander, vi ikke havde så meget kendskab til. Den er lidt bedre nu, men en god modstander, og det var en kompetitiv kamp. Vi skulle stramme os an for at tage den her hjem, og det fik vi heldigvis gjort.

Brøndby møder FCK mandag ved Atlantic Cup.

OVERSIGT

Scroll to Top