Jesper Sørensen: Aldrig en fordel ikke at spille Europa

The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen: Aldrig en fordel ikke at spille Europa

Brøndbys cheftræner blander sig nu også i den omdiskuterede debat.

Brøndby IF indtager lige nu førstepladsen i 3F Superligaen, efter FC København de seneste par runder har tabt point til henholdsvis FC Midtjylland og AGF.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Pointtabene er kommet i kølvandet på nogle hårde uger med europæiske kampe, mens Brøndby derimod kun har haft den hjemlige liga at tænke på.

Det har medført en større debat, efter Daniel Wass var ude at sige, at det ikke var en fordel for Brøndby, hvilket Jacob Neestrup var ualmindelig uforstående over for. Historien kan du læse mere om her.

Nu har Jesper Sørensen også tilsluttet sig debatten, og han mener – præcis ligesom Wass – at det ikke nødvendigvis er en fordel, at de spiller færre kampe sammenlignet med FC København og FC Nordsjælland.

– Vi kan i hvert fald sige, at vi har lidt bedre forberedelsestid til vores kampe. Det, vi jo også oplever nogle gange, er, at når man spiller de europæiske kampe, så kommer man nogle gange op i et højere tempo.

– Den enkelte spiller kommer til at blive matchet på en højere hylde, og der kan man godt profitere af at komme op i det tempo.

– Det vil aldrig være en fordel for Brøndby ikke at spille i Europa, men det er klart, at lige nu har vi lidt bedre forberedelsestid til vores kampe, siger Jesper Sørensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top