The perfect guide to the casino

Forundret Neestrup: Sender stikpille til Brøndby-stjerne

Det er bestemt ikke altid, at folk i fodboldens verden har den samme mening.

Søndag var en en fantastisk dag for de blå-gule fra Vestegnen, der først kunne glæde sig over en sejr og tre point over Viborg.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Senere på dagen kunne de tilmed glæde sig over at se ærkerivalerne fra FC København inkassere et pointtab, da de måtte nøjes med et uafgjort resultat i Aarhus.

Det betyder samtidig, at Brøndby nu indtager førstepladsen i 3F Superligaen. I modsætning til FC København, så skal Brøndby dog heller ikke bruge kræfter på europæisk fodbold, hvilket Daniel Wass tidligere har fortalt ikke nødvendigvis er en fordel.

– Det synes jeg ikke. Nu har jeg også spillet i klubber, hvor man spiller hver tredje dag, og nogle gange synes jeg også, at det kan være en fordel.

– Man træner ikke så meget, og man er mere i kampform. Det med at man spiller flere kampe, giver jeg ikke så meget for, lød det fra Wass i sidste uge.

Den holdning køber Jacob Neestrup dog ikke, og da han efter kampen mod AGF blev spurgt ind til Daniel Wass’ kommentar, resulterede det nærmest i en kæk stikpille.

– Jeg siger, at det har jeg ikke nogen kommentar til, fordi det kan jeg ikke tro på, at en anden spiller har sagt.

– Jeg står på mål for, at vi har meget høje ambitioner i FC København. Vi gemmer os ikke. Hverken når vi spiller Champions League eller Superliga.

– Det er heller ikke selv om, at vi har spillet otte kampe mere end Brøndby og taget et point færre end dem. Vi må komme efter dem.

– Jeg er glad for, at vi spiller mange kampe, og jeg håber også, at det er hans ambition, sagde Jacob Neestrup efter 1-1-kampen mod AGF.

OVERSIGT

Scroll to Top