Medie: Premier League-giganter jagter Inter-stjerne

The perfect guide to the casino

Medie: Premier League-giganter jagter Inter-stjerne

Inter-stjernen Federico Dimarco er en eftertragtet herre.

25-årige Federico Dimarco har været fuldstændig suveræn for Inter i de seneste par sæsoner, hvor han for alvor har slået sit navn fast som en af de bedste backs i italiensk fodbold.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det er bestemt heller ikke gået ubemærket hen i det øvrige fodboldeuropa, hvor flere storklubber i den grad har fået øjnene op for Federico Dimarco.

Blandt de interesserede klubber er både Manchester City og Chelsea, der begge skulle have sat jagten ind på Inter-stjernen.

Det skriver Calciomercato, der i samme ombæring oplyser, at begge de engelske storklubber håber på, at kunne lokke Federico Dimarco med en markant lønstigning.

Den italienske ventreback tjener angiveligt 215.000 kroner om ugen i Inter, hvilket giver ham en årsløn på den gode side af 10 millioner kroner, men det er samtidig pebernødder i forhold til det, som Manchester City og Chelsea er i stand til at betale.

Der bliver ikke oplyser noget om en eventuel overgangssum for Federico Dimarco, hvis nuværende aftale med Inter løber frem til sommeren 2025, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes han til at koste i omegnen af 35 millioner euro – svarende til 260 millioner kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top