Dansk klub har været på rov på Vestegnen: Henter træner i Brøndby

The perfect guide to the casino

Dansk klub har været på rov på Vestegnen: Henter træner i Brøndby

Vendsyssel FF har været på rov på Vestegnen.

Vendsyssel FF, der til dagligt slår sine folder i NordicBet Ligaen har den seneste tid være på jagt efter forstærkninger til staben, og nu er hullet omkring den fysiske træning blevet lukket.

Den nordjyske klub, der i øjeblikket indtager en sjetteplads i Danmarks næstbedste fodboldrække, har nemlig fået tilgang af Mads Wurms Kristoffersen, der er blevet ansat som ny fysisk træner i klubben.

– Det er fantastisk, vi har fået det på plads. Mads har været fysisk træner for Brøndbys U17 og U19-hold, og han indeholder alle de kvaliteter, som vi har ledt efter. Det er også derfor, det har taget så lang tid at få en fysisk træner på plads. Vi har ikke ønsket at gå på kompromis med profilen, vi ledte efter, siger Henrik Pedersen til Nordjyske.

32-årige Mads Wurms Kristoffersen takker dermed også af i Brøndby, hvor han har været ansat som fysisk træner for Brøndbys U17 og U19-hold siden januar 2022.

Foruden jobbet som fysisk træner har Mads Wurms Kristoffersen også en fortid som fodboldspiller i klubberne Avarta og Jægersborg BK.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top