The perfect guide to the casino

Afsløring: Dansk landsholdsstjerne afviste Saudi Arabien

Kasper Schmeichel fortæller, at han afviste et skifte til saudiarabisk fodbold.

36-årige Kasper Schmeichel har haft en turbulent sommer, hvor fremtiden har været uvis igennem en længere periode, men for nylig kunne han altså gennemføre et skifte til den belgiske storklub, Anderlecht.

Det var dog ikke den eneste klub, som var ude efter Kasper Schmeichels underskrift. Over for TV2 bekræfter den danske landsholdsmålmand således, at der var interesse fra Saudi Arabien, men at det aldrig var et tema.

– Jo, det var det. Men efter første spørgsmål var det bare ‘Nej desværre, det kan ikke lade sig gøre’, siger Schmeichel til TV 2.

– De tilbød en løn. Lønnen var fin, men som jeg siger, spiller jeg ikke fodbold for det, jeg spiller fodbold for aftener som i aften.

– Når man bliver lidt ældre, sætter man mere pris på de her aftener. Som vores kære Lars Høgh altid sagde: ‘Der er antal på alt’, og det har jeg med mig hver eneste gang, jeg spiller en landskamp.

– Jeg tager det aldrig nogensinde for givet. Det var selvfølgelig en stor del af mine overvejelser, lyder det fra Kasper Schmeichel, der har sat sin signatur på en et-årig aftale med Anderlecht, som inkluderer en massiv lønnedgang.

Den historie kan du læse mere om her.

OVERSIGT

Scroll to Top