Brøndby fortsætter stimen: Kørte Randers FC over hjemme på Vestegnen

De blå-gule fra Vestegnen leverede endnu en god præstation, da de søndag tog imod Randers FC hjemme på Vestegnen.

Efter en lidt vaklende sæsonstart ser Brøndby for alvor ud til at have fundet rytmen, og inden dagens kamp mod Randers FC var det således blevet til tre sejre på stribe.

Dermed havde de blå-gule fra Vestegnen altså også mulighed for at fuldende en god stime inden landsholdspausen, og det lykkedes da også for Jesper Sørensens mandskab.

I første halvleg var der nemlig kun et hold på banen. Brøndby var således dominerende fra start til slut, og det kastede også hele tre scoringer af sig.

Første scoring kom allerede efter ni minutters spil, da Jacob Rasmussen scorede sit første mål i Brøndby-trøjen efter et hjørnespark.

Efter 22 minutters spil udbyggede Ohi føringen til 2-0 efter endnu et hjørnespark, mens Mathias Kvistgaarden mere eller mindre afgjorde kampen, da han scorede et flot hovedstødsmål til 3-0 i det 36′ minut.

I anden halvleg var Brøndby knap så dominerende, og det lykkedes da også for gæsterne at pynte lidt på resultatet, da Daniel Høgh reducerede til 1-3 i det 72′ minut.

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, og dermed endte kampen altså med en 3-1 sejr il Brøndby, der nu indtager 3. pladsen i 3F Superligaen med 15 point efter syv kampe.