The perfect guide to the casino

Prisen er steget markant: BIF-angriber kan blive solgt for stort millionbeløb

Mathias Kvistgaarden kan indbringe de blå-gule fra Vestegnen et stort millionbeløb, hvis han skulle ende med at blive solgt.

21-årige Mathias Kvistgaarden havde et fremragende forår for Brøndby IF, hvor han i slutningen af sæsonen var en af 3F Superligaens absolut farligste angribere.

De mange flotte præstationer fik også Viaplay-eksperten Allan Kuhn til at nævne, at han godt kunne forestille sig, at den unge Brøndby-profil kunne blive skudt afsted allerede denne sommer, selvom han for nylig forlængede sin aftale.

Den historie kan du læse mere om her.

Skulle Mathias Kvistgaarden ende med at blive skudt afsted til udlandet, så kan Brøndby også se frem til en stor millionfortjeneste på den talentfulde angriber.

Kvistgaarden har nemlig øget sin markedsværdi markant de sidste seks måneder som følge af sit imponerende spil på grønsværnen.

På Transfermarkt.com fremgår det således, at Mathias Kvistgaardens markedsværdi er steget fra 2 millioner euro – svarende til knap 15 millioner danske kroner til tre millioner euro, hvilket svarer til den gode side af 22 millioner danske kroner.

Og med en kontrakt, der først udløber i sommeren 2027, så står Brøndby altså også i en særdeles god forhandlingsposition, hvis et salg skulle ske at blive aktuelt.

Mathias Kvistgaarden noterede sig i den seneste sæson for syv mål og fire oplæg i 30 Superliga-kampe for Brøndby.

OVERSIGT

Scroll to Top