The perfect guide to the casino

Skæbnedag for Brøndby IF: Nu bliver det afgjort

Senere i dag skal Fanafdelingen i Brøndby IF stemme om den omdiskuterede værdiaftale.

Der er en stor dag i vente for Brøndby IF og klubbens fans. Senere i dag er der således generalforsamling på Vestegnen, hvor klubbens Fanafdeling skal stemme om den værdiaftale, der blev forhandlet på plads efter en række lange forhandlinger tilbage i marts måned.

 

Guldodds: Sådan vinder du kassen på finalen i French Open

Værdiaftalen er på nogle områder juridisk bindende aftalepunkter, mens den på andre områder er hensigtserklæringer. Aftalen handler overordnet set om, at ejerskabet i Brøndby IF skal drives efter en række værdier, der blandt andet omfatter åbenhed samt at Brøndby IF behandles som mere end bare en fodboldklub, med henblik på at bevare kulturen og identiteten.

Bliver der stemt ja til aftalen, så vil den være uopsigelig bindende så længe Global Football Holdings har aktiemajoriteten i klubben, mens et nej sender Brøndby og klubbens Fanafdelingen tilbage til start.

Generalforsamlingen afholdes i Fanzonen i Brøndby IF klokken 13.00, og der forventes et fremmøde på mere end 600 personer.

Brøndbys mest inkarnerede fangruppe, Alpha, har tidligere meldt ud, at de kommer til at stemme blankt til generalforsamlingen. Den historie kan du læse mere om her.

OVERSIGT

Scroll to Top