The perfect guide to the casino

Alpha stemmer blankt til Brøndby-værdiaftale: Det er der galt

Brøndbys mest inkarnerede fangruppe, Alpha, har tænkt sig at stemme blankt, når der søndag indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling.

Søndag er der indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling på Vestegnen, hvor medlemmerne i klubbens fanafdeling skal stemme om den værdiaftale, der blev indgået mellem de to parter tilbage i marts.

Her har fangruppen Alpha dog tænkt sig at stemme blankt. Det oplyser de i et længere indlæg på gruppens hjemmeside.

– Vi har besluttet, at vi som samlet gruppe møder op til den ekstraordinære generalforsamling på søndag og stemmer blankt.

– I vores øjne er aftalen en symbolsk sejr for den protesterende del af fanscenen, men vi mener ikke, at dette aftaleudkast indeholder tilstrækkelige garantier for, at Brøndby IF ikke vil blive drevet i strid med klubbens langsigtede bedste interesse.

– Vi vil derfor ikke være med til at blåstemple indholdet eller GFH’s ejerskab ved at stemme ja til aftalen, som den er fremlagt

– Om aftalen indgås eller ej, kommer ikke til at gøre den store forskel for Brøndby IF.

– For indholdet er enten af så vag og utroværdig karakter, at det vil have meget lille betydning eller også er det allerede sikret i ‘Licensaftalen’ med Idrætsforeningen, dansk lovgivning eller i Divisionsforeningens regler, skriver Alpha blandt andet på gruppens hjemmeside.

OVERSIGT

Scroll to Top