CV raser: Det er helt latterligt

The perfect guide to the casino

CV raser: Det er helt latterligt

Brøndbys fodbolddirektør er dybt uenig i, at der mangler kvalitet i truppen.

Brøndby IF har langt fra imponeret i mesterskabsspillet, som de kun lige formåede at blive en del af med nød og næppe.

I sidste weekend blev det således til et pinligt nederlag til Randers FC på hele 4-0 på eget græs, og det fik efterfølgende flere eksperter til at kritisere Brøndby.

Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen gav blandt andet udtryk for, at Brøndby intet har at gøre i top seks, men den holdning er Carsten V. Jensen bestemt ikke enig i.

Det fortæller han til bold.dk.

– Hvor er vi henne i tabellen? Vi er i top seks, så det kan ikke diskuteres, siger Carsten V. Jensen, der også svarer på den voldsomme kritik af Discovery+-eksperten Thomas Graversen, der efter kampen mod Randers FC sagde, at Brøndby kun har to spillere i form af Nicolai Vallys og Mads Hermansen, som er gode nok til top seks.

– Efter min bog så er det jo langt ude. For nogle uger tilbage løftede man på hatten for, hvad der skete i Brøndby, og man roste os for forandringer og fantastisk spil.

– Så kommer man en måned senere og siger, at der er intet, der dur. Det holder jo ikke. Det er fair nok, at der er andre, der ser på det på den måde.

– Nogle mennesker har det som job at være kritisk, og man var jo ligegyldig, hvis folk ikke havde en mening om os.

– Vi anerkender, at vi ikke leverer, som vi gerne vil, og at vi ikke er der, hvor vi ser os selv, men det er ikke det samme som at sige, at vi kun har to spillere, der har niveau til top seks. Det er jo helt latterligt, lyder det fra fodbolddirektøren.

Brøndby får muligheden for at revanchere sidste weekends fiasko, når de søndag eftermiddag krydser klinger med ærkerivalerne fra FC København.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top