CV efter Maxsø-kritik: Sender spydigt modsvar

The perfect guide to the casino

CV efter Maxsø-kritik: Sender spydigt modsvar

Carsten V. Jensen sender en spydig stikpille i den tidligere Brøndby-kaptajns retning.

Andreas Maxsø deltog for nylig i et opsigtsvækkende interview, hvor han langede kraftigt ud efter Carsten V. Jensen og indikerede, at Brøndbys fodbolddirektør skulle have brudt en intern aftale, som besværliggjorde et udlandsskifte.

Den historie kan du læse mere om her.

Den tidligere Brøndby-kaptajn kritiserede samtidig Carsten V. Jensens ageren på transfermarkedet.

– Jeg er da ret sikker på, at hvis man havde hentet de spillere, som man hentede ind her til sidst, ind fra start af… jeg er godt klar over, at det måske koster lidt flere penge, hvis man henter dem ind fra start af. Men hvis man har en pre-season sammen og de første tre-fire kampe sammen, så er jeg sikker på, at så havde man også hentet mange flere point, siger Andreas Maxsø.

– Og det gælder også sæsonen efter mesterskabet. Hvis man ligesom havde forberedt sig ordentligt, så er jeg sikker på, at det var blevet meget bedre. Jeg havde ondt af Niels (Frederiksen, red.) og trænerstaben, lyder det fra Maxsø, og den kritik kommer noget bag på Carsten V. Jensen, der samtidig sender en lille stikpille tilbage til Maxsø.

– Jeg er da lidt overrasket over, at han giver sin mening på den måde der. Men jeg er da sikker på, at Maxsø bliver en dygtig sportsdirektør en dag. Så vil han også opdage, at det ikke bare er én person, der dikterer, hvordan markedet fungerer, lød det fra Carsten V. Jensen.

– Selvfølgelig forsøger vi altid at forberede os bedst muligt. Vi var også godt forberedt. Og vi har været inde på det flere gange, i forhold til de spillere, vi hentede i Wass, Vallys og Ohi. De spillere var ikke mulige at hente før. Det har ikke noget med penge at gøre.

– Man kan jo prøve at høre i Vallys’ bagland, hvad intentionen var tidligere på sommeren. Man kan høre Ohi, hvad intentionen var i hans team, før man gik ind i juli måned. Og vi kender jo alle situationen omkring Wass, lyder det afslutningsvis fra Carsten V. Jensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top