The perfect guide to the casino

Maxsø i et voldsomt angreb på CV

Andreas Maxsø sætter nu ord på en hektisk tid i Brøndby i et opsigtsvækkende interview.

Andreas Maxsø forlod Brøndby i vinterens transfervindue til fordel for MLS-klubben Colorado Rapids, og det var et længe ventet skiftet, der endelig blev en realitet, da den tidligere Brøndby-anfører over flere omgange var blevet meldt tæt på et skifte til udlandet – blandt andet til klubber som Rostov, Bordeaux og Maccabi Tel Aviv.

Noget tyder dog på, at Carsten V. Jensen og Brøndby måske har sat en stopper for et skifte. Andreas Maxsø går således til angreb på CV i et nyt interview, hvor han sætter ord på sin skuffelse over de blå-gules fodbolddirektør.

– Det var ikke sjovt at være i. Der blev lavet nogle aftaler, da jeg skrev med Brøndby, som ikke blev overholdt, siger Maxsø til Viaplay.

– Jeg kom gratis til Brøndby, og der blev vi enige om, at det var to år, og så ville klubben ikke sætte en stopper for et skifte, hvis jeg ellers havde gjort mig fortjent til det.

– Jeg var også lidt skuffet over, at aftalen ikke blev overholdt, fordi jeg selv betalte en pæn sum penge for at komme til Brøndby.

– Jeg er et meget simpelt menneske, og jeg går meget op i respekt. Hvis man laver en aftale, så har man en aftale, siger Maxsø og tilføjer:

– Jeg forstår godt, det er business, men vores karrierer er korte som spillere, og vi skal nå at opleve en masse ting og tjene nogle penge til efter vores karrierer, lyder det fra den tidligere Brøndby-kaptajn.

29-årige Andreas Maxsø nåede at spille 112 kampe i Brøndby-trøjen med syv mål og to oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top