Kan Brøndby nå top 6 i Superligaen, og hvor tæt bliver det?

The perfect guide to the casino

Kan Brøndby nå top 6 i Superligaen, og hvor tæt bliver det?

Brøndby IF har haft en svær start på Superliga-sæsonen 2022/23, men de seneste kamp mod Horsens giver et håb om, at holdet kan vende tingene rundt og kæmpe sig op i tabellen. Efter 22 spillerunder er Brøndby på en 9. plads med 24 point, og holdet har 1 point op til OB på 6. pladsen. Kan Brøndby nå top 6 i Superligaen, og hvor tæt bliver det?

På søndag møder Brøndby FC Midtjylland, som er på 4. pladsen i ligaen med 26 point, og det bliver en vanskelig udfordring for Brøndby. Men holdet har vist, at de kan spille god fodbold, og der er flere positive ting at tage med fra de seneste kampe.

Annonce: Køb smart og flot børnetøj hos Okker-Gokker.dk – Spar op 60 procent i dag. 

En af de spillere, der har imponeret, er Jesper Sørensen, som er kommet godt i gang på holdet. Han har vist stærke lederegenskaber og virker meget rolig.

Mod Horsens var der også masser af spilleglæde og godt humør på holdet, og det har været savnet i de tidligere kampe.

En anden positiv udvikling er, at Simon Vallys var i hopla med et hattrick mod Horsens. Han har tidligere vist, at han kan være en farlig målscorer, og hans præstationer bliver vigtige for Brøndbys chancer for at nå top 6.

Derudover er der også gode nyheder fra Greve og Slimane. Greve var nærmest banens bedste og Slimane lavede et godt indhop.

Alt i alt er der grund til optimisme for Brøndby-fans, men der er stadig en lang vej at gå, hvis holdet skal nå top 6. Det kræver stabilitet og gode resultater i de kommende kampe, herunder mod FCM på søndag. Hvis Brøndby kan fortsætte med at spille med spilleglæde og vise kvalitet på banen, så er der stadig en chance for at nå top 6 og kæmpe med om medaljer i Superligaen.

 

Brøndby program den næste måned:

FCM-Brøndby

Lyngby-Brøndby

Brøndby-Silkeborg

FCN-Brøndby

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top