The perfect guide to the casino

Transferbombe: Brøndby vil hente landsholdsspiller hjem til Vestegnen

Jens Stryger Larsen var en stor profil, da han spillede for Brøndby frem til 2013. Nu vil klubben forsøge at hente landsholdsspilleren tilbage til januar. 

GRATIS KONKURRENCE: Gæt udfaldet af gruppespilskampene og vind 1,5 mio. kr. med LeoVegas i Leo King 

I sommers vendte Daniel Wass hjem til Brøndby, og snart kan en anden VM-aktuel dansk landsholdsspiller følge i hans fodspor. Brøndby forsøger nemlig at hente backen Jens Stryger Larsen tilbage til Vestegnen. Det afslører podcasten “Transfervinduet” fra BT.

Brøndby har efter sigende tænkt sig at bruge nogle af sine mange nye millioner fra Global Football Holdings på at hente den nuværende Trabzonspor-spiller tilbage til Superligaen. Håbet er, at det kan lykkes allerede i januar, men ellers vil Brøndby, ifølge “Transfervinduet”, forsøge igen til sommer.

31-årige Jens Stryger Larsen skiftede til Trabzonspor på en fri transfer fra Udinese i sommers. Han har kontrakt med de forsvarende tyrkiske mestre frem til 2025. Stryger Larsen har i denne sæson spillet 12 kampe for Trabzonspor, hvoraf han er startet inde i de ti, men klubbens træner, Abdullah Avcis, er efter sigende ikke tilfreds med danskerens præstationer.

OVERSIGT

Scroll to Top