The perfect guide to the casino

Superliga-klubberne tjener kassen på VM: Så meget får din klub

VM er lige rundt om hjørnet, og flere Superliga-klubber sender i næste uge spillere afsted til slutrunden. Det er en god forretning, som du kan se på tallene i denne artikel. 

GRATIS KONKURRENCE: Gæt udfaldet af gruppespilskampene og vind 1,5 mio. kr. med LeoVegas i Leo King 

Det er ingen hemmelighed, at VM er en regulær pengemaskine. Det er dog ikke alle millionerne, der tilfalder FIFA, da nogle af dem bliver sendt videre til klubberne.

Alle klubber, der sender spillere til VM får nemlig en andel af FIFA’s såkaldte Club Benefits Programme, hvor der er allokeret lidt over 1,5 milliarder kroner til de klubber, der sender spillere til slutrunden.

For hver dag en spiller er med til slutrunden, tjener han 10.000 dollars, cirka 74.000 kroner, til sin klub. Jo længere en spiller er med i turneringen, jo flere penge for hans klub altså.

Derudover får en klub også penge for at have udviklet spillere, der er med til VM. Hvis en spiller har været i en klub indenfor de seneste to år, vil denne klub også blive betalt for hans deltagelse.

Tipsbladet.dk har udregnet, hvad dette betyder for de danske Superliga-klubber.

Brøndby: 

Brøndby sender Daniel Wass og Anis Ben Slimane til VM med sikkerhed. Derudover er Jesper Lindstrøm også udtaget, hvilket også vil give dem penge.

Dermed vil Brøndby tjene op til 222.000 kroner per dag under gruppespillet. Hvis Danmark og/eller Tunesien går videre, så er der selvfølgelig flere penge at hente.

Hvis Mads Hermansen bliver udtaget, vil Brøndby tjene endnu mere under gruppespillet.

FC København: 

FCK sender Andreas Cornelius og Matthew Ryan til VM, imens Kamil Grabara, Bryan Oviedo, Guillermo Varela, Rasmus Højlund og Mohamed Daramy måske også bliver udtaget.

Hvis alle ovenstående kommer med til VM, tjener FCK 518.000 kroner om dagen under gruppespillet ifølge Tipsbladet.

OB: 

Fynboerne får penge fra Joel King og Oliver Christensen. Derudover bør Issam Jebali også blive udtaget af Tunesien. Hvis han kommer med, vil de ligesom Brøndby tjene op til 222.000 kroner per dag under gruppespillet.

FC Midtjylland: 

Ulvene bliver betalt for deres tidligere fløjspiller Awer Mabil, der er med for Australien. Derudover håber de på Heden, at Jonas Lössl bliver udtaget. Hvis målmanden kommer med, vil Midtjylland tjene 148.000 kroner om dagen i løbet af gruppespillet.

FC Nordsjælland: 

Tigerne fra Farum håber, at Ernest Nuamah bliver udtaget. Han er med i Ghanas bruttotrup, og hvis han kommer med, kan FCN se frem til at få 74.000 kroner om dagen.

Vejle: 

74.000 kroner om dagen tjener NordicBet Liga-holdet Vejle også. De har nemlig Said Ezatolahi med i Irans trup.

OVERSIGT

Scroll to Top