Sådan: Ny gruppe står for stemningen til AaB-kampen

The perfect guide to the casino

Sådan: Ny gruppe står for stemningen til AaB-kampen

En gruppe af fans vil tage ansvaret for stemningen til dagens kamp i Alphas fravær.

Der sker mange ting i Brøndby i øjeblikket. Alpha tog en pause til derbyet for et par uger siden, hvor de ikke var stemningsskabende, som de normalt er. Det kommer de heller ikke til at være resten af 2022, da de tager en pause grundet det nye ejerskab.

Der vil dog stadig blive skabt stemning på Sydsiden til dagens kamp, da en gruppe af fans har forberedt sig den seneste uge. De vil forsøge at skabe en mere organiseret stemning, end den man oplevede til derbyet.

Det fortæller talsmanden for den nyskabte gruppe.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Til derby oplevede man en ukoordineret stemningsindsats på Sydsiden, sangene svingede og fangede ikke og man så mange mennesker – nogle endda fulde – i capotårnet. For os er capotårnet helligt, og ikke bare et sted man indtager uden accept, respekt og forståelse for de følelser det vækker i folk. Alt det og meget andet satte gang i nogle tanker “det må vi kunne gøre noget ved”, siger Rasmus Augustesen, som er talsmand for den gruppe af fans, som fandt sammen under navnet ‘Sammen om vor klub’.

– Til mødet mødte vi 15 stykker op og fandt ud af alle hv-spørgsmålene. Hvem er vi? Hvad er vi? Hvorfor er vi? Det er vigtigt alle har samme fokus i det her, særligt med det korte tidspres vi arbejder i. Vi skal samle, ikke splitte. Ikke for at agere som opposition men udelukkende med fokus på en koordineret stemning til næste hjemmekamp – vi kalder os derfor “ferieafløsere”. Vi vil være der for klubben og bidrage til den positive fankultur i Brøndby.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Da stemningsgruppen mødtes første gang var udgangspunktet, at der ikke ville blive skabt stemningen til kampen mod AaB. Det er derfor kun denne kamp, som de har fokuseret på i første omgang.

Han roser samtidig de mange frivillige og organisationer, som har hjulpet til.

– Vi har fået så meget positiv respons på det her tiltag, og det er ret rørende at der findes så mange frivillige i Brøndby, som hjælper. For kort at nævne nogle som har hjulpet; Brøndby Kommune, BHP, Jimmi Mysander, Brøndby Women, forskellige store Brøndby-grupper på Facebook, BrøndbyDamer og dem som – helt frivilligt ud af det (gule og) blå – har tilbudt deres hjælp. Vi er rørstrømsk stolte af jer allesammen!

– Folk kan forvente en koordineret stemningsindsats, hvor vi har gjort alt i vores magt for at skabe den helt fantastiske stemning på Stadion, som vi ved os Brøndbyfans er i stand til. Men det kræver folk har smurt stemmen til søndag og er villige til at stå sammen – sammen for Brøndby IF.

Dagens kamp fløjtes i gang klokken 18.00.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top