Nye skandaløse scener: To personer stukket ned efter Europa League-kamp

The perfect guide to the casino

Nye skandaløse scener: To personer stukket ned efter Europa League-kamp

Feyenoords fans er endnu engang kommet i fokus efter voldsom ballade.

Der var voldsom ballade, da Feyenoord gæstede FC Midtjylland d.6 oktober. Her måtte politiet ind på stadion for at få styr på uroen, inden at kampen kunne fløjtes i gang.

Om Feyenoords fans tager på udebane for at lave ballade er uvist, men det er dog, hvad der er sket endnu engang.

I torsdags var hollænderne på besøg hos Sturm Graz. Her scorede østrigerne til 1-0 i overtiden, og det gjorde angiveligt de hollandske fans så vrede, at de gik amok efter kampen.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Flere medier skriver om skaderne på stadion, hvor der også florerer flere videoer fra udebaneafsnittet. Her kan man se, hvordan især toiletfaciliteterne har fået en hård medfart.

– Vi har aldrig set noget lignende i Graz, lige meget hvilke fans der har været på besøg. Alle toiletfaciliteterne er fuldstændig smadrede, siger Gerald Pototschnig, stadionansvarlig, ifølge Germany Detail Zero, der også fortæller, at der opstod store problemer med vandskader efterfølgende.

Se en video med de omfattende skader lige her:

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Det var dog ikke kun materielle skader, som opstod efter kampen. Flere personer er nemlig også kommet alvorligt til skade, hvor blandt andet to hollændere blev indlagt på hospitalet med knivstik. Der var derudover en masse sammenstød mellem fansene og politiet, som førte til flere anholdelser.

Sturm Graz vandt som bekendt med 1-0, og de er derfor på vej videre i Europa League. De møder FC Midtjylland i den sidste runde, hvor midtjyderne er pisket til sejr. Feyenoord skal slå Lazio på hjemmebane, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at gå videre.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top