Dommeren lægger sig fladt ned: Lindstrøm blev snydt for straffe

The perfect guide to the casino

Dommeren lægger sig fladt ned: Lindstrøm blev snydt for straffe

Dommeren erkender nu, at VAR fejlede i gårsdagens kamp mellem Frankfurt og Dortmund.

Jesper Lindstrøm blev snydt for et klokkeklart straffe i kampen mod Dortmund lørdag aften.

Det indrømmer kampens dommer.

Det skete kort tid inden pausen, hvor Frankfurt ramte stolpen, og riposten endte hos her den tidligere Brøndby-stjerne. Lige som han skulle til at sparke til bolden, så fik han et skub i ryggen, der gjorde, at han faldt forover.

Sascha Stegemann, der var kampens dommer, slog afværgende ud med armene, og VAR kom ikke dommeren til undsætning.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Når jeg nu ser billederne med disse kameravinkler, må man klart konkludere, at der skulle være givet et straffespark til Frankfurt. Situationen ser anderledes ud på tv-billederne, end den gjorde for mig på banen.

– Situationen blev tjekket (i VAR-rummet i Köln, red) og blev ikke bedømt som en klar og åbenlys fejl, siger Stegemann til Sky ifølge dpa.

Lindstrøm følte sig meget snydt, da han udtalte sig efter kampen. Han ville dog ikke bruge det som undskyldning for nederlaget.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Jeg gider ikke snakke om dommeren. Vi havde selv 20 chancer, vi skulle have sparket i kassen, så det er ikke kun dommerens skyld. Det er også vores egen, siger den danske landsholdsspiller til Viaplay.

Dortmund tog dermed alle tre point, og de passerer derfor Frankfurt i tabellen, hvor de nu er oppe som nummer tre. Frankfurt er på femtepladsen.

Lindstrøm har været i glimrende form denne sæson, hvor han indtil videre har bidraget med syv mål på tværs af alle turneringer.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top