Brøndby IF - AaB: Her er de forventede startopstillinger

The perfect guide to the casino

Brøndby IF – AaB: Her er de forventede startopstillinger

Brøndby Stadion ligger søndag aften græs til bundkamp i Superligaen.

Inden sæsonen havde man nok ikke forventet, at dagens kamp skulle være et bundopgør mellem Superligaens nummer 10 og 11. Det er nu engang, sådan realiteten er inden kampen.

For Brøndbys vedkommende så rigtige mange ting gode ud i sidste rundes udebanekamp mod AGF, men det lykkedes ikke at hente tre point. Hjemmeholdet har ganske vist ikke tabt en Superliga-kamp i over to måneder, men det bliver til for få sejre.

Brøndby må forvente at være meget på bolden til aftenens kamp, og det er derfor tænkeligt, at Daniel Wass starter på midtbanen, hvor han også spillede i anden halvleg mod AGF. Det betyder, at Slimane bliver ofret, mens Josip Radosevic er ude med karantæne.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

AaB skal derimod forsøge at rejse sig efter den pinlige indsats mod Viborg FF i sidste runde. 1-3 endte kampen, og det må have givet dybe panderynker hos Erik Hamrén. Der er ikke langt fra 11.pladsen til top-6, men der skal snart nogle point på kontoen, hvis det skal være realistisk.

Marco Ramkilde og Iver Fossum udgik i pausen mod Viborg, og det er endnu uvist, om de bliver klar. Sikkert er det dog, at Kasper Høgh og Josip Posavec sidder ude med skader.

En rigtig vigtig kamp for de hold, som vil gøre alt for at få de tre point. Vinderen af kampen kan med en sejr begynde at kigge op i tabellen, hvor top-6 kun er henholdsvis fire og syv point væk.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.00, og den kan ses på TV3+ og Viaplay.

Se de forventede startopstillinger herunder:

Brøndby IF (4-3-1-2): Mads Hermansen, Jens Martin Gammelby, Andreas Maxsø, Kevin Tshiembe, Blas Riveros – Daniel Wass, Joe Bell, Mathias Greve – Nicolai Vallys – Simon Hedlund – Ohi Omoijuanfo

AaB (4-2-3-1): Theo Sander, Kristoffer Pallesen, Lars Kramer, Daniel Granli, Jakob Ahlmann – Malthe Højholt, Pedro Ferreira – Allan Sousa, Lucas Andersen, Louka Prip – Younes Bakiz

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

INDSÆT TEKST HER

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top