Vanvittigt drama: Flere VAR-kendelser i vildt Superliga-opgør

Det var tre meget vigtige point, som var på spil søndag aften, da AGF tog imod Brøndby i Århus.

Brøndby var endnu engang uden deres fans på udebane, men de skulle stadig forsøge at hente meget vigtige point i jagten på top-6, som ikke er langt væk i en tæt Superliga.

Det var dog hjemmeholdet, som skulle komme klart bedst ud af startblokkene, hvor de truede Brøndby-målet ad flere omgange, men uden at det blev rigtig farligt.

Rigtig farligt blev det dog efter knap et kvarters spil, da Yann Bisseck brød igennem i Brøndbys højreside, og her kunne han finde Jelle Duin inde foran mål, som nemt kunne sætte bolden i kassen.

Herefter overlod de initiativet til Brøndby, som kom klart bedre med i kampen.

AGF stillede sig langt tilbage på banen, hvor de egentligt forsvarede fint mod udeholdets angreb. Det skulle dog blive farligt efter en halv times spil, hvor Ohi Omoijuanfo blev sendt afsted i en friløber, men han sendte en svag afslutning afsted.

Hjemmeholdet fik mod slutningen af første halvleg sendt bolden i netmaskerne, men der blev korrekt vinket for offside. Herefter brød Bisseck endnu engang igennem, men skuddet gik snert forbi stolpen, og AGF kunne dermed gå til pause med en 1-0 føring.

Brøndby kom ud til anden halvleg i et højt tempo, hvor hjemmeholdet stort set ikke rørte bolden de første 10 minutter. Det var lige ved at blive farligt, da Sebastian Hausner smed bolden væk til Vallys, men han kom selv tilbage og fik ryddet op.

Efter 62 minutter gik den dog ikke længere, da Vallys blev spillet fri i dybden, og han kunne stille og roligt sende bolden på tværs til Omoijuanfo, som sendte bolden i kassen.

Udeholdet fortsatte med at trykke på, og de fik endnu engang bolden i kassen efter 69 minutter. Patrick Mortensen mistede bolden i opspillet, og Daniel Wass kunne sikkert sende bolden i netmaskerne. Målet blev dog annulleret efter et VAR-tjek, da Omoijuanfo plantede en hånd i hovedet på Mortensen.

Efter 80 minutter headede Patrick Mortensen hjemmeholdet i front. Han steg ugeneret til vejrs på et hjørnespark, men endnu et mål skulle tjekkes på VAR. Frederik Brandhof stod i en mulig offside inde ved Mads Hermansen, men målet blev altså godkendt.

Dramaet var langt fra færdigt, da Brøndby udlignede kort tid efter. Netop indskiftede Cappis kom først på et indlæg fra Hedlund, og han kunne nemt sende bolden i kassen.

Det dramatiske opgør endte dog med en pointdeling, og det rykker ikke det store i tabellen for de to hold.