Ærlig Brøndby-udmelding fra Jan Bech: Vis viljen til fællesskab

The perfect guide to the casino

Ærlig Brøndby-udmelding fra Jan Bech: Vis viljen til fællesskab

Brøndbys fans har trukket mange negative overskrifter i gennem den seneste måned. Klubejer og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen opfordrer nu til at lægge hadet væk og støtte op om fællesskabet. 

Få 50 kroner gratis bet uden indbetaling hos Mr Green her >>

Trøjetyverier, hærværk, vold, trusselsbeskeder og senest kaos i Dortmund. Dele af Brøndbys fans har været et af de helt store taleemner i Danmark igennem den sidste måned, hvor de gang på gang har markeret sig negativt. Det skal stoppe nu, melder bestyrelsesformand og klubejer Jan Bech Andersen dog ud i en udtalelse på Brondby.com.

– Med alle vores forskelligheder til trods, så har vi én ting til fælles, og det er vores kærlighed til klubben. Desværre har vi på det seneste igen oplevet, hvordan det for enkelte personer er hadet til andre, der fylder mere end kærligheden til klubben, siger Jan Bech Andersen.

Bestyrelsesformanden opfordrer samtidig dele af det voldelige miljø til at søge tilbage til det positive fællesskab.

– Vi er et utroligt rummeligt fællesskab, og I skal vide, at der altid vil være plads til jer, der bevæger sig hen imod fællesskabet og væk fra balladen og hærværket.

Men advarer samtidig de uroskabende elementer om, at nok er nok.

–  skal vide, at I er ønsket i fællesskabet, men der er ikke plads til dem, der søger volden og ødelæggelsen. Vi står med udstrakte arme, men det er nu, vi skal se handling og forandring. Det er nu, I skal vise, at viljen til fællesskabet og kærligheden til klubben er det, der betyder noget, for det hjælper ikke, at dialogen kun går den ene vej.

Du kan læse hele udmeldingen fra Jan Bech Andersen her.

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top