The perfect guide to the casino

Stort afrikansk medie: Topklub følger Anis Slimane

Anis Slimane tiltrækker sig angiveligt interesse fra AC Milan.

Anis Slimane skiftede til Brøndby i sommeren 2019 fra AB, og han blev efter blot et halvt år i klubben rykket op i Superliga-truppen.

Midtbanespilleren, der er født i Danmark, men tørner ud for Tunesiens A-landshold, har allerede tiltrukket sig interesse fra flere klubber, som ser et lys i ham.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Ifølge det afrikanske medie jeuneafrique.com har AC Milan blandt andet følerne ude efter Brøndby-kometen. Den italienske klub er næsten umulige at slå i denne Serie A-sæson, hvor de blot har tabt én kamp – mod Juventus.

Simon Kjær og co. fører også den italienske Serie A med et stort hul ned til Juventus, mens man også er ved at sætte bysbørnene fra Inter Milan i kampen om guldet.

Anis Slimane bliver dog ikke nogen billig herre – og han bliver heller ikke nem at lokke væk. I sommeren 2020 forlængede han sin kontrakt med fire år, så den udløber ved udgangen af 2023/2024-sæsonen.

Engelske klubber skulle også have følerne ude efter den unge landsholdsspiller fra Tunesien, som med sikkerhed kommer til at indbringe Brøndby mange millioner.

Læs også: Chok: Mike Jensen ender ikke i Brøndby

Carsten V. Jensens prisskilt på Anis Slimane lyder angiveligt på hele 35 millioner kroner. Det skrev Ekstra Bladet i forbindelse med transfervinduet sidste år.

Anis Slimane er på transfermarkt værdisat til 1,5 millioner euro – svarende til cirka 11 millioner kroner.

VIDEO ØVERRST I ARTIKLEN: SE ANIS SLIMANE SCORE KLASSE-KASSE FOR BRØNDBY MOD SØNDERJYSKE!

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top