AC Horsens nye håb sigter efter overlevelse

The perfect guide to the casino

AC Horsens nye håb sigter efter overlevelse

Jens Berthel Askou sigter efter at overleve i 3F Superligaen.

Mandag aften blev Jens Berthel Askou præsenteret som AC Horsens nye cheftræner, og han sigter efter at overleve i Superligaen.

Der venter dog noget af en udfordring for den 38-årige vestjyde, da AC Horsens blot har seks point efter de første 13 kampe.

– Jeg er et menneske, der rigtig godt kan lide udfordringer, og vi har en stor en af slagsen foran os lige nu i AC Horsens, men jeg har en forkærlighed for opgaver, som folk ikke rigtig tror på, man kan løse. Dem har jeg løst mange af i min karriere, og jeg synes, det er sjovt at tage fat på dem.

Læs også: Graversen ikke i tvivl: Kvit Brøndby – nu!

– Det allervigtigste er, at os der står i det tror på det, og så er det lige meget, hvad andre tror. De seneste præstationer giver begrundet tro på, at vi kan løse de udfordringer, der ligger foran os, og det kan godt være, at rampen er lidt stejl lige nu, men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre, siger Jens Berthel Askou til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Jeg elsker at vinde, og den følelse bliver ekstra forstærket, når man står i vores nuværende situation, hvor der har været langt mellem sejrene, og vi har ekstra brug for dem. Jeg tror på, at vi kan vinde på kort og lang sigt, og der er meget at vinde lige nu.

– Der er flere årsager til, at jeg har valgt at blive cheftræner i AC Horsens. For det første er jeg gennem vores samtaler, mit indtryk af klubben og det kendskab jeg havde i forvejen blevet bekræftet i, at værdisættet og måden at dyrke det på i dagligdagen har stor værdi for alle i og omkring klubben.

Læs også: Fra Brøndby-flop til stjerne: Ekspert trækker seks måneder gammel kommentar i land

– Det tiltaler mig meget, for jeg synes, det er spændende at arbejde med kulturer og værdier, og AC Horsens har ikke kun fine ord, der hænger på væggen. Klubben er opmærksom på, at mennesker er den vigtigste ressource i en fodboldklub, så værdierne kommer ind under huden på folk, og det er tillokkende for mig, siger Jens Berthel Askou og fortsætter:

– Jeg synes, at man i AC Horsens, på trods af at man ligger et udfordrende sted i 3F Superligaen, har gang i mange rigtig gode ting og er på vej i den rigtige retning som klub og organisation.

– Klubben har taget store skridt i forhold til ungdomsarbejdet, og det bliver spændende at være med til at dyrke og udvikle det samt høste frugterne på sigt. I AC Horsens er alt samlet på ét sted, hvilket måske er lavpraktisk, men det betyder meget i forhold til at integrere det hele til én organisme.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Officielt: Jens Berthel Askou er ny Horsens-træner.

Læs også: Millionregn på vej: Dé står foran Brøndby-exit

Læs også: Se den ENORME gavekurv: Niels Frederiksen fik alkohol og chokolade for 4000 kroner!

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Læs også: Overblik: Disse spillere kan ende i Brøndby i januars transfervindue – Gammel kending iblandt

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top