Torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du torsdagens rygtebørs.

FC Barcelona har fået papir på kæmpe-talentet Ansu Fati frem til 2024. Den 17-årige venstre fløj fik sit gennembrud for klubben i sidste sæson. Han har en frikøbsklausul på tre milliarder kroner. Den historie har Goal mere om (Du kan se en video om FC Barcelona øverst på denne side).

Italienske Tuttosport skriver, at Wolverhampton har kig på Juventus’ brasilianske fløjspiller, Douglas Costa.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Bayern Münchens træner, Hans-Dieter Flick, bekræfter ifølge Goal, at han har talt i telefon med den tidligere tyske verdensmester, Mario Götze, hvis kontrakt med Borussia Dortmund er løbet ud. Men Champions League-vinderne har ingen planer om at tilbyde offensivspilleren et comeback for den sydtyske klub, siger han.

Manchester United har Ajax’ argentinske venstre back, Nicolás Tagliafico, i baghånden, hvis det kikser med at købe brasilianeren Alex Telles af FC Porto. Den historie har The Sun.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Manchester United vil ifølge The Sun forsøge at udnytte en option med Jesse Lingard, der forlænger hans kontrakt med et år, selvom den engelske offensive midtbanespiller ikke umiddelbart har udsigt til megen spilletid.

Leicester er ifølge tyske Kicker interesserede i at købe Bayer Leverkusens tyske landsholdsspiller, forsvarsspilleren Jonathan Tah.

The Independent skriver, at Burnley er ved at lave en aftale med Harry Wilson, der har spillet for Liverpool, siden han var ungdomsspiller, men som kun står noteret for en enkelt turneringskamp for klubben. Den 23-årige fløjspiller var i sidste sæson udlejet til Bournemouth.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top