Top 5: Her er Brøndbys hotteste salgsobjekter

The perfect guide to the casino

Top 5: Her er Brøndbys hotteste salgsobjekter

Brøndby IF har fået en glimrende trup med nogle spændende spillere. Flere kan være på vippen til et stort salg.

Brøndby IF har ikke hentet mange spillere under Carsten V. Jensen, men til gengæld har flere unge talenter fået chancen for at vise sig frem.

Ydermere er der da blevet tilføjet noget stjernepower til holdkortet, og der er flere hotte salgsobjekter i den nuværende Brøndby-trup.

1. Andreas Maxsø – prisniveau: 35 mio. kroner

Andreas Maxsø kom til klubben på en fri transfer for et år siden, men han kan blive det store salg. Carsten V. Jensen mener også, at det er det største salgsemne pt.

– Det er Maxsø vel. Han har været voldsomt dygtig gennem hele sæsonen, så det er det, jeg er mest bange for, siger Carsten V. Jensen i podcasten Den Gamle Hytte.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, at Brøndby IF ikke sælger for under 35 millioner kroner. Han har kontraktudløb om tre år og skal efter planen sælges efter indeværende sæson.

2. Anis Slimane – prisniveau: 35 mio. kroner

Unge Anis Slimane har hurtigt udviklet sig til at være en rigtig spændende spiller. Aston Villa, Brentford og Hoffenheim følger ham angiveligt, mens Arsenal også har scoutet ham.

I forbindelse med skriverier om den unge midtbanespillers fremtid har der været berettet om en pris på 35-40 millioner kroner.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

3. Simon Hedlund – prisniveau: 18 mio. kroner

Simon Hedlund tiltrækker sig konkret interesse fra den italienske Serie A og den russiske Premier League, hvorfor hans navn er ganske varmt.

FotbolDirekt skriver om en pris på 18 millioner kroner. Han har kontraktudløb i 2023.

4. Marvin Schwäbe – prisniveau: 8-10 mio. kroner:

Marvin Schwäbe er blevet en nøglespiller for Brøndby IF, som angiveligt også arbejder på at forlænge hans kontrakt.

Der er dog tysk interesse i keeperen, og især Stuttgart har bejlet til hans underskrift.

Med kontraktudløb om et år kan Brøndby maksimalt score 10 millioner kroner på ham. Det er også den pris, de forlanger, hvis de skal sælge inden transfervinduets lukning, skriver Ekstra Bladet.

5. Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm – prisniveau: 20 mio. kroner:

Jesper Lindstrøm har været flyende for Brøndby IF, og han har mange af de spidskompetencer som større klubber vil betale stort for.

Carsten V. Jensen har tidligere sagt, at han ikke vil blive overrasket over, hvis midtbanespilleren ryger for over 20 millioner kroner.

Den pris kan blive endnu højere, hvis han holder niveau. Endnu er der dog ingen konkret interesse i den danske midtbanespiller.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE JESPER LINDSTRØM HAMRE BOLDEN I MÅL MOD FC KØBENHAVN!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top