Tidligere FCK-boss: Ståle Solbakken skal sælge disse to løntunge spillere

The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-boss: Ståle Solbakken skal sælge disse to løntunge spillere

Ståle Solbakken skal få nogle spillere ud af vagten. Det mener klubbens tidligere sportsdirektør og bestyrelsesmedlem, Niels-Christian Holmstrøm.

FC København har fået en elendig start på sæsonen med to nederlag i to kampe i Superligaen, og klubben har et større problem end som så.

Det mener Niels-Christian Holmstrøm, der er tidligere sportsdirektør og bestyrelsesmedlem i FC København.

Klubben har nemlig for mange spillere, der er afdanket – blandt andet Michael Santos, som nu er blevet udlejet i hele indeværende sæson til Leganes.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Man har sendt fiaskoen Michael Santos på lejeophold i Leganes. Han burde aldrig være blevet købt efter min smag, og så har man desværre nogle lidt for afdankede spillere. Bryan Oviedo og Ragnar Sigurdsson er meget langt fra spilletid, og de kunne lette lønbudgettet, hvis man kom af med dem, siger Niels-Christian Holmstrøm til Dplay.

Ståle Solbakken har også bekræftet, at man arbejder på at skille sig af med Bryan Oviedo. Venstrebacken har fået lov til at skifte på en fri transfer.

Ragnar Sigurdsson forlængede i sommer sin kontrakt med FC København, så intet tyder på, at den aldrende islænding er på vej videre i karrieren.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Werge efter FCK-BIF: ‘Han var banens bedste – Her er min Top 3’!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top