Odds-forslag: Ikke så mange mål i gigant-brag - men dobbelt op til DIG

The perfect guide to the casino

Odds-forslag: Ikke så mange mål i gigant-brag – men dobbelt op til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Tyskland – Spanien – under 2,5 mål

– Så skal vi for første gang i ti måneder til landsholdsfodbold, og det er Nations League, det gælder. Her støder to af fodboldens traditionelle giganter sammen torsdag aften i Stuttgart, når Tyskland møder Spanien.

– Tyskland havde bestemt ikke nogen god debut i turneringen, hvor holdet mødte Frankrig og Holland. Det endte med en sidsteplads, og det ville egentlig have betydet, at Tyskland var røget ned i Nations League B, men den skæbne undgik tyskerne. Det skete, fordi det europæiske fodboldforbund (UEFA), der organiserer turneringen, besluttede sig for at udvide Nations League A fra 12 til 16 hold og suspendere nedrykningen.

– Tyskland er et hold under genopbygning efter katastrofen ved VM i 2018, hvor Tyskland for første gang siden 1930’erne ikke gik videre fra et gruppespil ved VM. Noget kunne dog tyde på, at Joachim Löw og hans tropper er godt på vej. De kvalificerede sig i hvert fald til EM efter syv sejre i otte kampe – og tabte undervejs kun til ærkerivalerne fra Holland.

– Spanien vandt som de første to EM-titler på stribe og indimellem også VM. Men det er ved at være længe siden, og nutidens spanske hold er ikke på niveau med holdet fra 2008-12, selvom de stadigvæk kvalificerer sig til VM- og EM-slutrunderne i ganske overbevisende stil.

– Spanien kom dog heller ikke med til det første Nations League-slutspil. Holdet var i pulje med England og Kroatien, og det blev Gareth Southgates tropper, der tog førstepladsen foran netop Spanien.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Tyskland og Spanien har ialt mødt hinanden 23 gange. Tyskland – herunder Vesttyskland – har vundet de ni, Spanien har vundet syv, og syv kampe er endt uafgjort. Der er altså tale om to forholdsvis jævnbyrdige mandskaber.

– Medregnet EM-finalen i 2008 – som Spanien vandt 1-0 over Tyskland – har de to lande i nyere tid mødt hinanden fire gange. Alle fire kampe er endt med under 2,5 mål. Og der er ialt lavet fem mål i disse fire kampe, så det er ikke målfester, de to hold har lavet mod hinanden.

– På grund af corona-pandemien er der ingen af spillerne, der kan være i helt fantastisk kampform. Det taler også for en kamp uden ret mange mål.

– Tyskland må på grund af hjemmebanen – selvom der ingen tilskuere kommer – regnes for svage favoritter. Men uafgjort er bestemt også et godt bud. Sidste kamp imellem de to hold endte 1-1, og det var også resultatet af Spaniens to seneste udekampe. Onsidebetting giver odds 3,40 på remis, og det kan man godt spille, selvom det naturligvis altid er forbundet med en vis risiko.

– Onsidebetting giver odds 2,00 på under 2,5 mål, og det napper vi gerne. Er man lidt friskere, kan man prøve at gå efter, at Tyskland vinder uden mål imod. Det giver odds 3,85.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 20.45

Sådan gik det i EM-kvalifikationen

Tyskland nummer 1 i pulje A (V7 U0 T1)
Spanien nummer 1 i pulje F (V6 U2 T0)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,00

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 200 kroner

Overskud: 100 kroner

(Video: Hvad er en god fodboldspiller? Hør Kasper Hjulmands overraskende svar)

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top