Søndagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du søndagens rygtebørs.

Chelseas defensive franske midtbane-es, N’Golo Kanté, kan ende i Manchester United, hvis Chelsea føler, at de bliver nødsaget til at skaffe sig nogle penge for at kunne købe det tyske kæmpe-talent Kai Havertz i Bayer Leverkusen. Daily Express har mere om den sag.

Der har været stille i et stykke tid om Lautaro Martinez, der var med til at tabe Europa League-finalen for Inter mod Sevilla fredag aften. Men nu, hvor Europa League-slutspillet er forbi, vil FC Barcelona ifølge Forbes igen gerne forhandle om at købe den argentinske angriber.

Dansk ekspert er sikker: Dette odds 12 til Champions League-finalen går hjem!

Jadon Sancho har længe været rygtet til Manchester United, men ifølge Goal så regner Borussia Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl, med, at den 20-årige engelske fløjspiller bliver i klubben mindst et år endnu. Det har tidligere været fremme, at der er stor forskel på salgsprisen og købs-tilbuddet. (På videoen øverst på siden kan du se et flot Chelsea-mål).

Paris Saint-Germain har ifølge franske l’Équipe et godt øje til Bayern München-forsvareren Benjamin Pavard, der var med til at vinde VM med Frankrig for to år siden. Han har tidligere spillet for VfB Stuttgart. Han kom fra franske Lille.

Ifølge italienske Corriedre dello Sport ønsker den nyudnævnte Juventus-træner, Andrea Pirlo, at hans gamle holdkammerat fra tiden i AC Milan, Alessandro Nesta, skal med i trænerstaben hos de italienske mestre.

Er du klar til Champions League-finalen? Du kan vinde 36.000 kr. På kampen!

Watford-angriberen Gerard Deulofeu vil nødigt med ned i The Championship, og ifølge Watford Observer siger den 26-årige spanske angriber, at AC Milan er en mulighed. Han var udlejet til klubben, mens han havde kontrakt med Everton. Han er udlært på akademiet i FC Barcelona, La Masia.

FC Barcelona har vist interesse for Manchester City-spilleren Angeliño. Det skriver Goal. Den 23-årige spanske venstre back har ikke kunnet bide sig fast på holdet hos de engelske mestre fra 2018 og 2019, siden han kom tilbage fra PSV Eindhoven sidste sommer.

Oprykkerne fra Leeds vil forstærke sig på angriber-siden, og klubben har kig på Valencias spanske landsholdsangriber, Rodrigo. Han er 29 år, og han har i sine unge dage spillet Premier League for Bolton. Den historie har Daily Mail.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top