Ståle Solbakken: Der er stadig MEGET langt op til FCM!

The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken: Der er stadig MEGET langt op til FCM!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FCK-manager Ståle Solbakken er fortrøstningsfuld inden topkampen mod FCM, men han tvivler på, at de regerende mestre kan indhente midtjyderne.

Da corona-pandemien ramte Danmark og resten af verden, lå FCM nummer et med et forspring på 12 point til FCK. Nu er der kun otte point, men til gengæld er der også kun syv runder tilbage af turneringen.

– Der er stadig meget, meget lang vej op til dem, og det bliver rigtigt svært. Nu skal vi have status over, hvem der er klar til kampen først. Vi ved, at vi kommer til at undvære [Carlos] Zeca, og vi skal have [Michael[ Santos tjekket for den skade, han gik ud med, siger Ståle Solbakken til FCKs hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi skal nok få sat et stærkt hold på søndag, og jeg synes, at de spillere, der har fået mindre spilletid fortjener stor kredit, for de har tacklet det flot og bakket deres holdkammerater op og flere har lavet gode indhop i kampene og givet alt for holdet. Det bliver helt sikkert en intens og hård kamp, og vi vil selvfølgelig gøre alt vi kan for at holde det spændende i Superligaen så længe, som overhovedet muligt, mens vi også skal tage AGF, der har været stærke, meget seriøst og holde afstand til dem, siger Ståle Solbakken.

Overordnet set er han tilfreds med FCKs indsats efter corona-pausen, selvom holdet måtte afgive point i udekampene mod FCN og Brøndby.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi har lavet gode præstationer, men også haft lidt udfald blandt andet i Farum. Jeg er mest tilfreds med, at holdet virkelig har stået sammen og arbejdet knaldhårdt for hinanden og at der er spillere, der har taget et større ansvar, end de var tiltænkt på grund af de mange skader blandt vores offensive spillere, siger FCKs norske manager.

I grundspillet spillede FCK 0-0 hjemme mod FCM, mens det blev til et nederlag på 1-4 i Herning.

(Du kan se og høre et interview med Ståle Solbakken i videoen øverst på siden efter den uafgjorte kamp mod Brøndby i sidste runde).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top