The perfect guide to the casino

Harry Kane scorede første mål i et halvt år: – Problemer med Mourinho? Nej, da!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Harry Kane scorede sit første mål i næsten et halvt år, da Tottenham slog West Ham, og han erklærede sin støtte til manager José Mourinho.

Der er ellers eksperter, der har ment, at Harry Kane passer dårligt ind i systemet hos José Mourinho, der har været manager i Tottenham siden november.

– Jeg kan ikke se problemet. Han vil gerne vinde, og det vil vi også. Men folk har deres meninger, og det har eksperter også, sagde Harry Kane efter kampen til BBC.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Sejren betyder, at Tottenham ligger nummer syv og dermed ikke er så langt fra den femteplads, der kan give plads i Champions League, fordi Manchester City har dommen om udelukkelse i to år hængende over hovedet.

– I denne sæson handler det om at komme i Champions League. Til næste sæson handler det om forhåbentlig at vinde noget, siger Harry Kane.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Det var kun Tottenham-stjenrnens tredje kamp i 2020. Han fik en slem fiberskade mod Southampton Første Nytårsdag (0-1) og han kom først tilbage til den seneste kamp mod Manchester United (1-1).

– Men jeg har det godt nu. Jeg føler mig i rigtig god form, og jeg prøver at lade være med at lytte til støj udefra, sagde Harry Kane.

(Du kan se højdepunkter og herlige mål fra Tottenhams sejr over West Ham på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top