Han blev topscorer ved VM: - Gider ikke Real Madrid mere

The perfect guide to the casino

Han blev topscorer ved VM: – Gider ikke Real Madrid mere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

James Rodriguez gider ikke længere at være i Real Madrid, hvor han er reserve og ikke spiller ret meget.

For seks år siden blev James Rodriguez topscorer ved VM i Brasilien. Siden er der løbet meget vand i åerne, og James Rodriguez er mildest talt ikke fast mand på holdet under Zinédine Zidane.

– Man ved aldrig, hvad der sker i fremtiden, men hvis jeg selv kunne vælge, ville jeg gerne til en klub, hvor jeg spiller fast, siger James Rodriguez til den spanske sportsavis AS.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det er såmænd ikke, fordi han er utilfreds med træner Zinédine Zidane.

– Han har rygraden på sit hold, og han spiller med de spillere, som han har vundet med, og som han har tillid til, siger James Rodriguez, der alligevel ikke helt forstår, hvorfor han ikke er på holdet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Bare jeg vidste det. Det er ret indviklet, og det er svært, når man kun kommer ind en gang imellem at vise træneren, at man er den, han skal satse på, siger 28-årige James Rodriguez, der i sidste sæson var udlejet til Bayern München.

– Folk siger mange ting, og jeg har været irriteret over nogle af de ting, som folk har sagt. Det, som har irriteret mig mest, er, at nogle har betvivlet min professionalitet. Jeg er meget professionel. Det er derfor, jeg har trods alt har fået den karriere, jeg har fået, siger James Rodriguez.

(På videoen øverst på siden kan du se og høre eksperterne diskutere, om Real Madrid eller FC Barcelona vinder mesterskabet).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top