Elkjær er VILD med hattrick-Cornelius: Her er hans gode råd

The perfect guide to the casino

Elkjær er VILD med hattrick-Cornelius: Her er hans gode råd

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Den tidligere landshodlsspiller, Preben Elkjær, er helt pjattet med Andreas Cornelius, der tirsdag scorede tre mål i Parmas sejr over Genoa på 4-1.

Preben Elkjær spillede selv i Serie A i fire år, så den tidligere landsholdsstjerne ved, at hattrick er ikke noget, man sådan lige scorer i den liga.

– Jeg er faktisk ikke overrasket over det, for han har jo nogle af de ting, som man måske ikke har så meget i Italien med hans store fysik osv. Jeg synes faktisk, at han har hele pakken. Han har de ting, der skal til for at kunne klare sig godt i Italien, siger Preben Elkjær til Ekstra Bladets hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det er især fysikken, som den tidligere FCK-angriber skal forsøge at udnytte.

– Han har selvfølgelig brug for et hold, der kan lægge de rigtige bolde til ham, for han er jo ikke typen, der lige dribler forbi tre mand. siger Preben Elkjær, der også konstaterer, at han er svær at holde.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Nogle ville måske mene, at Andreas Cornelius med foreløbig 11 sæsonmål kunne begå sig i en større klub end Parma. Men Preben Elkjær mener ikke, at den 193 cm høje angriber skal tage afsted for enhver pris.

– Først og fremmest synes jeg, at han skal være glad for, at han er kommet til et hold, der spiller en slags fodbold, som passer til ham. Det er jo altid det største problem at finde et hold, der passer til ens spillestil, og det har han jo gjort i Parma. Så bliv da endelig der for guds skyld, fastslår Preben Elkjær.

(Øverst på siden kan du se og høre et interview med Andreas Cornelius om tiden i Parma).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top